Kezdőlap A Közszolgáltató
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

A Közszolgáltató

Vendéglátó pavilon üzemeltetési pályázat - Vizafogó park

1196258965.jpg
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk bonyolítja a Vizafogó park megvalósítását. A Vizafogó park a XIII. kerület és Budapest egyik legnagyobb zöldterületi fejlesztése, amely közel egy hektáros területű és egy építési telek átminősítésével valósulhat meg az idei esztendőben, az önkormányzat 682 millió forintos saját erős beruházásában. A Vizafogó parkban egy vendéglátó pavilon is helyet kap, e vendéglátóegység üzemeltetésére az alábbiakban és a csatolt fájlok között található részletes pályázati felhívásban tájékozódhatnak az érdeklődők.

Központi ügyfélelégedettség-mérés

5303986013.jpg
Társaságunk megalakítása óta kiemelt fontosságúnak tartja a lakossági és ügyfélkapcsolatok gondozását, az ügyfélkapcsolatok mind több és mind jobban működő csatornáinak kiépítését, annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a kerületben élőknek, ügyfeleinknek.

Beszámoló a XIII. kerületi Udvarzöldítési pályázatokról

2118555929.jpg
A klímavédelmi célok elérésének egyik legfontosabb eszköze a zöldfelületek növelése. A XIII. Kerületi Önkormányzat által 2017. óta működtetett „Udvarzöldítési Pályázat” célja egy olyan támogatási forma kialakítása, amelyben a közösségek összefogásával, az Önkormányzat szakmai és anyagi segítéségével a társasházak jelenleg nem használt, burkolt, rendezetlen, funkciószegény, felújításra szoruló belső területeinek megújítását segíti. A pályázat további célja a kerületi zöldfelületi rendszer minőségi és mennyiségi javítása, a lakóterületek szabadtéri rekreációs lehetőségeinek bővítése, a lakótömbök belsejében a nagyobb, összefüggő zöldfelületek kialakításának támogatása, összhangban a kerület Hosszútávú Fejlesztési Koncepciójában meghatározott célokkal.

Családbarát Vállalat díjat kapott Társaságunk!

8545712517.png
Társaságunk, a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. elindult a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által kiírt „Év Családbarát Vállalata 2020 – különleges időkben” pályázaton, amely az idei évben hangsúlyosan értékelte a vállalatok által a koronavírus-járvány ideje alatt meghozott családbarát intézkedéseket.

Újra nyitnak ügyfélszolgálataink

2649991860.png
Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2020. június 15., hétfőtől Társaságunk ügyfélszolgálatai, a cikkben részletezett óvintézkedések mellett, újra kinyitnak a korábban megszokott ügyfélfogadási idővel. Követve a vonatkozó jogszabályokat, ajánlásokat és trendeket, Társaságunk az elektronikus ügyintézést preferálta, de ügyfeleink kiszolgálása érdekében a járványügyi veszélyhelyzet teljes időszaka alatt a Lehel Csarnokban működő Központi Ügyfélszolgálati Irodában, minden Társaságunkkal kapcsolatos ügy személyes intézésére is lehetőséget biztosítottunk.

Zajügyelet

7057461411.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat a kerületi lakosság számára, ahogyan 2006 óta mindig, az idei esztendőben is működteti a zajügyeleti szolgáltatását.