Kezdőlap SportLétesítményekNépszigeti Ifjúsági és Sporttábor
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Népszigeti Ifjúsági és Sporttábor

XIII. Kerületi Önkormányzat Népszigeti Gyermek- és Ifjúsági Tábora

Cím: 1138 Budapest, Népsziget út 6.
Telefon: +36 1 369-0782

Helyfoglalás, információk:
Kapcsolattartó munkatárs: Czeglédi Beáta
Telefon: +36 30 958 6543
E-mail: czegledibeata@sport13.hu

A létesítmény Budapest XIII. kerületében, a Népszigeten, zöldövezetben, közvetlenül a Duna-parton, a hajókikötőtől 200 méterre található.
A tábor adottságainál fogva rendkívül alkalmas családi napok, napközis vízi- és egyéb sport- és üdülőtáborok megrendezésére, illetve más rendezvények lebonyolítására.
Az épület földszintjén található konyha, és a mintegy 70 fő elhelyezésére alkalmas étkező biztosítja az ott lévők kulturált körülmények közötti étkezését. Az étkezőben egyéb szabadidős programok, foglalkozások is bonyolíthatók.
Szintenként 1-1 női- és férfimosdó, WC és tusoló áll a vendégek rendelkezésére.
Az ingatlan nagy méretű kerttel rendelkezik. A pázsitos, ősfás területen sok szabadtéri program rendezhető: a kertben játszótér (hintákkal, mászókákkal), elkerített mini focipálya és kerti zuhanyzó található, de a tágas, füves terület természetesen egyéb közösségi foglalkozásnak is teret adhat. A kerti grillkemencében, a kiépített bogrács- és szalonnasütőhelyen hangulatos nyáresti programok rendezhetők. A kertből közvetlen lejáró nyílik a Duna-partra, ahol vízisportok művelésére, vagy horgászatra van lehetőség. A Népszigetről kerékpártúrákat is lehet szervezni például a Népszigetről jól megközelíthető a szentendrei kerékpárút is.