Kezdőlap SportHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Mozgásban a kultúra! – Csúszkálás a hőségben!

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Július 14-én, szombaton 15.00 és 19.00 óra között egy talán kicsit meglepő sportprogrammal készülünk a "Mozgásban a kultúra! – Csúszkálás a hőségben!" rendezvényünkön, hiszen a nyár kellős közepén korizni lesz alkalma mindazoknak, akik ellátogatnak a Béke térre.
0139721783.jpg
A nyár legmelegebb hónapjában egy 4 évszakos korcsolyapályát építünk fel a Béke téren, amelyen a nagy melegben is élvezhetjük a csúszkálás örömét.

A 90 négyzetméteres korcsolyapályán a műanyagborításnak és síkosításnak köszönhetően úgy érezhetjük majd, mintha igazi jégen korcsolyáznánk. Azoknak sem kell otthon maradnia, akinek nincs saját korcsolyája, mivel ingyenes korcsolyakölcsönzéssel is készülünk gyermek illetve felnőtt méretekkel egyaránt. A család összes tagja talál majd számára kedvező elfoglaltságot, hiszen lesz játszóház, arcfestés és légvár is.

Kiegészítő sportprogramként kipróbálhatjuk, milyen is lehet a szumó küzdősport, illetve hogy hogy lehet foci labdával dartsozni. A délután folyamán, 15.30-kor meglepetés vendégként ellátogatnak hozzánk a Rippel fivérek, és egy izgalmas akrobatikus bemutatóval fogják szórakoztatni a résztvevőket.

A részvétel díjtalan!

További információ
Tóth Réka
+36-30/691-6445
tothreka@kult13.hu