Kezdőlap SportHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

A nyár legsokszínűbb tábora a Margitszigeten!

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
2017. június 19. - augusztus 25. között minden hétköznap (08.00-16.00) várja a táborozni vágyó gyermekeket a Vakáció-sziget a Margitszigeten, a XIII. Kerületi Önkormányzat megújult Petőfi Sándor Napközis Táborában.
7879694654.jpg
A táborba heti és egész nyári jelentkezést egyaránt elfogadunk!

A táborba jelentkező gyerekek akár hetente más és más tematikus programcsoport közül választhatnak:
1. Színház az egész világ! táborrész, ahol hivatásos drámapedagógusok segítségével nyernek bepillantást a kulisszák mögé a résztvevők.
2. Örökmozgók!, ahol a játszóházi hangulat várja a résztvevőket (ugrálóvár, trambulin, mászófal, vízifoci és sok más sportos program).
3. Kreatív-sziget!, ahol kézműves foglalkozások, szabás-varrás, agyagozás, és egyéb szakkörök lesznek.

Utaztatás

A gyermekek utazását – igény szerint és előzetes jelentkezés alapján – a táborba és a táborból saját buszunkkal segítjük. A busz naponta, reggel 08.00 órakor az Angyalföldi József Attila Művelődési Központnál (1131 Budapest, József Attila tér 4.) és 08.15 órakor a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központnál (1133 Budapest, Kárpát utca 23.) veszi fel az arra igényt tartó és előzetesen regisztrált gyerekeket. A visszaérkezés a RaM-hoz kb. 16.10, az AJAMK-ba kb. 16.30 órakor lesz. A busz 35 fős, így ennél nagyobb igény esetén a busz többször fog fordulni. A gyerekekre a gyülekezési idő (07.00-8.00 óra) és a délutáni visszaérkezést követő idő (16.10-17.00) alatt képzett felügyelők vigyáznak.

Jelentkezés

Jelentkezni interneten (www.kult13.hu/vakacio-sziget.html) vagy személyesen az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban lehet, illetve telefonon Steiner Ádám (+36-30/958-6543) és Divák Dávid (+36-30/440-3054) kollégák állnak rendelkezésükre kérdés esetén.

Jelentkezés kezdete: 2017. március 15.

A tábor ideje alatt a kiválasztott hetet megelőző hét keddig lehet jelentkezni.
A regisztrációhoz szükséges az online jelentkezési lap kitöltése illetve az elengedő nyilatkozat (letölthető formában elérhető a jelentkezési felületen a http://www.kult13.hu/vakacio-sziget.html weboldalon) kitöltése, illetve a szervezőkhöz való eljuttatása.

Személyes jelentkezésnél az elengedő nyilatkozatot le kell adni az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, illetve az interneten történő jelentkezésnél pedig a vakaciosziget@skult13.hu e-mailcímre szíveskedjenek elküldeni a jelentkezéssel egyidőben. Az elengedő nyilatkozatban jelölhetik meg, hogy gyermekük igénybe vesz-e buszos szállítást a táborba, illetve itt jelölhetik meg a megállót is, ahol gyermeküket felvesszük, illetve ahová visszahozzuk.

Fontos! Az a jelentkező, aki a táborból igazolatlanul hiányzik automatikusan törlődik a rendszerből a további hetekre.

Mindemellett előre meghirdetett időpontban a szervezők személyesen tartanak tájékoztatást az iskolákban. A személyes tájékoztatók időpontjairól információt kaphatnak Divák Dávidtól a fenti telefonszámon vagy e-mailben a divakdavid@sport13.hu illetve a vakaciosziget@skult13.hu emailcímeken.

Tábori díjak

Teljes árú részvételi díj: 20.000 Ft/hét

XIII. Kerületi partnerkártyával (20% kedvezménnyel): 16.000 Ft/hét
(XIII. Kerületi partnerkártya igénylési lap elérhető az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, illetve a Polgármesteri Hivatalban, továbbá részletes leírás itt található: http://partnerkartya.budapest13.hu/#keruletkartya-igenylese). A kedvezmény igénybevételének feltétele a partnerkártya bemutatása, amelyre minden XIII. kerületi lakos jogosult.

Szociális alapon támogatottság


XIII. kerületi gyerekeknek lehetősége van szociális alapon részt venni a táborban, amelynek önrészi díját a kérelem elbírálása után a Budapest Főváros XIII. Kerületi Szociális és Köznevelési Osztály határoz meg. A maximum 99%-os kedvezmény esetén a tábor heti önrészi díja 200 Ft/fő/hét. Az ehhez szükséges kérelem elérhető az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ információs pultjánál, a Szociális és Köznevelési Osztályon a Polgármesteri Hivatalban, valamint a www.kult13.hu weblapon a Vakáció-szigetre kattintva. A nyomtatványt és az ehhez tartozó mellékleteket (elengedő nyilatkozat, valamint a táboroztatási szerződés) kitöltve a Polgármesteri Hivatal Szociális és Köznevelési Osztályán lehet leadni hétköznapokon ügyfélfogadási időben. Fontos, hogy a nyomtatványban szerepel egy táboroztatási szerződés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szociális alapon történő jelentkezéskor a nyomtatványon csak azokat a heteket jelöljék meg, amelyekre jelentkezni szeretnének. Amennyiben nem jelennek meg az adott héten és írásban határidőre lemondás sem érkezik, akkor a táboroztatási szerződés értelmében a tábor teljes költsége kiszámlázásra kerül az igénylő részére.

Az árak napi 3-szori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna) és a programok költségét is tartalmazzák!

Befizetések módja


- Készpénzzel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban (AJAMK) nyitvatartási időben.
- Átutalással a Sberbanknál vezetett 14100471-68749249-08000003 számú számlára. Az utaláskor a megjegyzés rovatba szíveskedjenek beírni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket (1. hét, 2. hét, stb), illetve a Vakáció-sziget elnevezést.
- Csekken történő fizetés esetén csekket az AJAMK információs pultjánál, a Corner Hotel Angyalföld épületében, a RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központban, illetve az Angyalföldi Sportközpontban lehet igényelni. A csekken fel kell tüntetni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket, valamint a Vakáció-sziget elnevezést.

Befizetési határidők

Befizetés kezdete: 2017.05.01.
A TÁBOR IDEJE ALATT BEFIZETNI A KIVÁLASZTOTT HETET MEGELŐZŐ 10. NAPIG LEHETSÉGES! (XIII. Kerületi partnerkártyával történő fizetésnél szíveskedjenek magukkal hozni a kártyát!)

Tábori díjak 1 hétre az alábbiak:
- Teljes árú: 20.000 Ft/hét
- Kedvezményes (XIII. kerületi partnerkártyával 20%-os kedvezmény): 16.000 Ft/hét
- Szociális alapon: Határozatban foglaltak szerint, de maximum 99%-os kedvezmény, azaz 200Ft/hét

A szociális támogatási kérelmeket a XIII. Kerületi Önkormányzat Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottsága 2017. május 9-i ülésén tárgyalja. A határozatokat ezt követően kapják kézhez a kérelmezők, mellyel a fent feltüntetett időpontokban tudják befizetni a tábori díjat.

A befizetések utolsó időpontjai minden jelentkezőre érvényesek!

Lemondás


A tábordíj egészének vagy részarányos hányadának visszafizetésére kizárólag orvosi igazolás ellenében van mód! Az orvosi igazolásokat 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinek. A visszafizetési lehetőség csak a teljes tábordíjat és a XIII. Kerületi Partnerkártyával jelentkezőket illeti meg.
Az aktuális turnusra való jelentkezést, a turnus első napja előtti 10. munkanapig lehet lemondani írásban, ellenkező esetben a jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár.

Amennyiben a gyermek megkezdi a táborozást, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód orvosi igazolás hiányában.

A tábort lemondani az aktuális hét első napjától visszamenőleg számított 10. munkanapig lehetséges, kizárólag írásban!

Betegség, vagy más okból történő visszamondás esetén:
- Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolás ellenében, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinél személyesen vagy megküldeni e-mailben.

További információ

Steiner Ádám +36-30/958-6543
Divák Dávid +36-30/440-3054
E-mail: vakaciosziget@skult13.hu
www.kult13.hu

Kapcsolódó dokumentum

Vakáció-sziget