Kezdőlap SportHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Uszoda üzemeltetési és úszásoktatási pályázat

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divíziója (1131 Budapest, József Attila tér 4.) pályázati felhívást tesz közzé „A Radnóti Miklós utcai és Nővér utcai tanuszodák bérlése és üzemeletetése, valamint a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat által fenntartott óvodáknál és iskoláknál jelentkező úszásoktatással kapcsolatos feladatok ellátása a tanuszodákban” tárgyban.
2554994609.png
Az ajánlattételi határidő: 2017. január 18. (szerda) 12.00 óra.

A pályázatokat személyesen vagy ajánlott levélpostai küldeményként, zárt csomagolásban kell eljuttatni az Ajánlatkérő székhelyére (XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt., 1131 Budapest, Béke utca 65. 206. vagy 207. iroda), vagy elektronikus úton a kormostimea@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail-címre. A borítékra rá kell írni: „A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló Radnóti Miklós utcai és Nővér utcai tanuszodák bérlése és üzemeletetése, valamint a Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat által fenntartott óvodáknál és iskoláknál jelentkező úszásoktatással kapcsolatos feladatok ellátása a tanuszodákban”.

Az eredményhirdetés várható időpontja 2017. január 20. (péntek), a szerződéskötés tervezett időpontja 2017. január 24. (kedd).

Az ajánlattételhez szükséges részletes pályázati feltételekről, információkról a csatolt kiírásban tájékozódhatnak az érdeklődők.

Kapcsolódó dokumentum

Pályázati felhívás