Kezdőlap SportHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Új öltözőkkel, rekreációs helyiséggel is bővült az Angyalföldi Sportközpont

4032140474.jpg
Ma adták át az Angyalföldi Sportközpont „B” csarnokának új épületrészét: a bővítés 2018 januárjában kezdődött, s szeptemberben fejeződött be. A beruházásra 193,6 millió forintot fordított a XIII. Kerületi Önkormányzat. Dr. Tóth József polgármester az átadóünnepségen beszédében felidézte az ASK múltját is. A folyamatosan növekvő kihasználtság miatt 2017-ben vetődött fel a „B” Csarnok további bővítésének igénye, például új öltözőblokkok és rekreációs helyiség kialakítása. A sportközpont rendszeresen helyet ad nemzetközi és hazai sporteseményeknek, kerületi kihelyezett óvodai és iskolai testnevelésnek, a kerületi kézilabda utánpótlásnak, szabadidősport rendezvényeknek, illetve nyugdíjasok és fogyatékkal élők is sportolhatnak itt. Hetente 2800-3200 ember sportol itt.

Műfűcsere az Új Palotai úti Sporttelepen

8575392653.png
Felhívjuk tisztelt Vendégeink, Sportolóink figyelmét, hogy az Új Palotai úti Sporttelep műfüves burkolatcseréje miatt a sporttelep 2015. július 20. és augusztus 23. között zárva tart. Várhatóan 2015. augusztus 24-től üzemel újra sportlétesítményünk.

Járja be "Virtuális sétánkkal" az Angyalföldi Sportközpontot

7483790296.png
A XIII. kerület pezsgő sportéletének egyik kiemelt helyszíne az Angyalföldi Sportközpont, ahol klasszikus sportcsarnoktól kezdve, füves és műfüves sportpályákon keresztül a teniszpályákon, squash-termeken át, a nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas vívóterem található. A Sportközponthoz kapcsolódó Sportszálló pedig kényelmes elhelyezést biztosíthat a messzebbről érkező sportolóknak, edzőiknek és a sportbíróknak.