Kezdőlap SajtószobaRólunk írták
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Rólunk írták

Kedves elismerés - köszönjük!

Valószínűleg minden ember tud mondani negatív és pozitív eseményt, élményt munkájával kapcsolatban. A tárasaságunk feladatkörébe tartozóan ez talán hatványozottan is igaz és vannak olyan munkakörben dolgozó kollégáink, akiknek időszakonként néha több jut a "viharból", mint a "napsütésből". De azért gyakran kapunk pozitív visszaigazolásokat is, amelyek közül most megosztunk egyet ezen a felületünkön is. Köszönjük kedves K.P., igazán jól esnek az ilyen sorok!
6038985617.png
XIII. Kerület Közszolgáltató Zrt.
1139 Budapest,
Béke utca 65.
Tárgy: Köszönetnyilvánítás a kerületben végbemenő fejlesztésekért.

Tisztelt XIII. Kerület Közszolgáltató Zrt. Képviselő-testülete!

Ismét egy szép esztendő köszöntött be Angyalföld, Újlipótváros és Vizafogó ügyfelei életében, számtalan újdonság valamint meglepetés kíséretében. Ezek közé tartozik többek között a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Ingatlangazdálkodó Divíziója által meghirdetett bérlakás pályázata is.
Köszönetet szeretnék nyilvánítani, hiszen ez egy nagyszerű lehetőség az olyan önálló életvitelre vágyó fiatalok számára, akik rendelkeznek valamennyi megtakarítással, de abból sajnos saját tulajdonú ingatlanhoz nem tudnának jutni. Betekintéskor - a szakképzett munkatársaknak köszönhetően - megfelelő mennyiségű információhoz jutottam. Megfigyelésem alapján némelyik lakást elfogadható környék, nagyon jó infrastruktúra és kiváló közlekedés jellemzi.
Örömmel látom továbbá az egyre több és színvonalasabb kulturális programot, melyek nagyfokú kikapcsolódást nyújtanak az idősebb korosztály számára. Az online, otthon is intézhető kényelmi szolgáltatások pedig megkönnyítik modern életvitelünket.
Sikerekben gazdag, Boldog Új esztendőt és hasonlóan elsőrangú munkálatok végbemenetelét szeretném kívánni a Kerületi Közszolgáltató Zrt, valamint az Önkormányzat Képviselő-testületének tagjai számára.
Tisztelettel zárja levelét,
Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!