Kezdőlap SajtószobaHírarchívum

Év: Hónap:

Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood

4762872359.jpg
A PénteK13 - A13 Színház programsorozat keretében december 8-án, pénteken 19.00 órától az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban Adventi Színház - Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood című, két felvonásos vígjátéka, a Veres1 Színház előadásában.

Év rendezvénye 2017. szavazás

6922746119.jpg
Társaságunk SKULT13 divíziója szimpátiaszavazást kezdeményez a XIII. kerületi lakosság és a XIII. kerületi kulturális programok látogatói között, hogy szerintük melyik rendezvény volt az idei, a 2017-es esztendő legkedveltebb rendezvénye.

Tompos Kátya – Holdjárat koncert

6528046515.jpg
A PénteK13-Z13 programsorozat keretében november 24-én, pénteken 19.00 órától az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban a Jászai Mari-díjas, rendkívül sikeres színművész, Tompos Kátya egyedülálló zenei munkásságát tekinthetik meg az érdeklődők. Második szólóalbuma Holdjárat címmel jelent meg szeptemberben.

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

0742415971.png
November 16-18. (csütörtök-szombat) között, a Lehel Csarnok Galéria szintjén, a Posta melletti hídon és a mozgólépcsőknél ismételten Kézműves Vásár! Ha idejében el akarja kezdeni a karácsonyi készülődést, akkor érdemes ellátogatni a kiállító kézműves árusokhoz!

Csongor és Tünde

1641329947.jpg
A PénteK13-A13 Színház programsorozat keretében november 17-én, pénteken 19.00 órától a GlobART Társulat előadásában Vörösmarty Mihály műve alapján két felvonásos előadás az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Cziffra György Emlékkoncert

2480430668.jpg
November 6-án, hétfőn 19.00 órától az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban Kállai Ernő hegedűművész és Kokics Dorina Fanni klarinétművész hangversennyel emlékezünk Cziffra Györgyre. A két fiatal művész az idei Cziffra György Fesztivál díjazottjai, Kokics Dorina Fanni a fesztivál Ifjú Tehetség-díját, míg Kállai Ernő a Tehetség-díját vehette át februárban.

Lakás- és helyiségárverés

4368628913.png
Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. nyilvános árverést hirdet az Önkormányzat tulajdonában álló 23 lakás, valamint 12 helyiség tulajdonjogának eladására.

Novemberi kulturális és sport programjánló

5636184270.jpg
Az év második "emberes" hónapja, az igazi ősz hónapja és a tél előfutára a november. Kulturális színtereink és sportlétesítményeink a hidegbe forduló időjárást feledtethetik szellemi feltöltődési és aktív, sportolási kikapcsolódási lehetőségekkel. Cikkünkben a teljes kínálatból csemegézünk, a teljes novemberi programfüzet a csatolt fájlból tölthető le!

Veres Mónika – NIKA és Zenekara

8407094817.jpg
A PénteK13-Z13 programsorozat keretében október 27-én, pénteken 19.00 órától az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ színpadán Veres Mónika – NIKA és Zenekara koncert lesz. Sztárvendég: Singh Viki.

Puccini: Pillangókisasszony

8883295670.jpg
Október 13-án, pénteken 19.00 órától a PénteK13-A13 Színház programsorozat keretében az opera keresztmetszete két felvonásban, magyar nyelven tekinthetik meg az érdeklődők az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

1916134983.png
A folyamatos vásárlói érdeklődés és növekvő népszerűsége miatt október 12. és 14. között, csütörtöktől szombatig, ismételten Kézműves Vásár a Lehel Csarnok Galéria szintjén!