Kezdőlap SajtószobaHírarchívum

Év: Hónap:

Értelmes szenvedés - a boldogság – Szendi Gábor pszichológus előadása

0420553322.jpg
Február 16-án, pénteken 19.00 órától a PénteK13 programsorozat keretében, az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban Szendi Gábor előadásában arról beszél, hogy a fogyasztói társadalom által ígért anyagi boldogság – még ha sikerül is elérnünk – homokként folyik ki az ujjaink közül.

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

5601454321.png
Ha hónap közepe, akkor Kézműves Vásár a XIII. kerület legkedveltebb bevásárlóhelyén, a Lehel Csarnokban! Február 15-17. között találkozhat és vásárolhat a kézművesek standjainál a Galéria szinten!

Wolf Kati - Akusztik Koncert

3225364138.jpg
Február 9-én, pénteken 19.00 órától a PénteK13-Z13 programsorozat keretében Wolf Kati - Akusztik Koncert lesz az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

XIII. Kerületi Civil Szervezetek Napja

4146485774.jpg
2018. február 3-án, szombaton 10.00 és 17.00 óra között ismételten XIII. kerületi Civil Szervezetek Napja a RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központban. A rendezvény védnöke dr. Tóth József polgármester.

Jacques Deval: Francia szobalány

6391502705.jpg
Január 19-én, pénteken 19.00 órától a PénteK13-A13 Színház programsorozat keretében Jacques Deval: Francia szobalány vígjátéka két részben a Turay Ida Színház előadásában az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

8490143463.png
A Karácsonyi Kézműves Vásár látogatottságán, sikerén felbuzdulva a kiállító és árusító kézművesek ismételten érkeznek: január 11. és január 13. között kereshetőek és elérhetőek lesznek a Lehel Csarnok Galéria szintjén!

Bereczki Zoltán – Újévi Koncert

9908600356.jpg
A PénteK13-Z13 programsorozat keretében január 12-én, pénteken 19.00 órától Bereczki Zoltán Újévi Koncertjére kerül sor az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Januári kulturális és sport programjánló

4402379454.jpg
Új év, amellyel egy kicsit mindig új fejezet kezdődik az emberek és intézmények életében is. Nincs ez másképpen a XIII. kerületi kulturális színtereken, sportlétesítményekben sem: vadonatúj programok és jól megszokott fizikai és szellemi kikapcsolódási lehetőségekkel várjuk régi és új vendégeinket, látogatóinkat! Cikkünkben kedvcsinálóként kiemeltünk pár programot, a részletes havi műsorfüzet a csatolt fájlok közül tölthető le.

Ünnepek körüli nyitvatartások

9888546393.png
A 2017-es esztendő év végi ünnepei miatt idén nincsenek munkanap áthelyezések. A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. székhelyének, telephelyeinek, színtereinek, létesítményeinek zárva és nyitvatartásait, és a társaságunkkal összefüggő főbb tudnivalókat egy cikkben gyűjtöttük össze.

Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood

4762872359.jpg
A PénteK13 - A13 Színház programsorozat keretében december 8-án, pénteken 19.00 órától az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban Adventi Színház - Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood című, két felvonásos vígjátéka, a Veres1 Színház előadásában.

Év rendezvénye 2017. szavazás

6922746119.jpg
Társaságunk SKULT13 divíziója szimpátiaszavazást kezdeményez a XIII. kerületi lakosság és a XIII. kerületi kulturális programok látogatói között, hogy szerintük melyik rendezvény volt az idei, a 2017-es esztendő legkedveltebb rendezvénye.