Kezdőlap SajtószobaHírarchívum

Év: Hónap:

Pál Ferenc előadása: Elégedetten az élettel

1003571463.jpg
A nagy sikerű PénteK13 programsorozat keretében február 15-én, pénteken 19.30 órától Pál Ferenc, a rendkívül népszerű mentálhigiénés szakember Elégedetten az élettel című előadásában például arra is keresi a választ, hogy vajon minden jogos sérelmünk, fájdalmunk, hiányunk ellenére tudjuk-e igazán szeretni az életet?

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

4624175549.png
Ha hónap közepe, akkor Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban! Február 14-16. között ismét sok szép érdekes, hasznos és/vagy egészséges termékkel érkeznek kézműveseink, iparművészeink a Galériaszintre!

Szinetár Dóra zenekaros koncertje: Újratervezés

5714020344.jpg
A PénteK13 programsorozat keretében február 8-án, pénteken 19.00 órától az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban Szinetár Dóra Újratervezés című zenekaros koncertjére várjuk a nagyérdeműt!

XIII. Kerületi Civil Szervezetek Napja

1481858495.jpg
Január 26-án, szombaton 10.00 és 17.00 óra között ismételten a RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ ad otthont a Civil Napnak, amelynek fő szervezői a XIII. Kerületi Önkormányzat és Társaságunk SKult13 divíziója. A rendezvény védnöke: Dr. Tóth József polgármester.

A swing királyai – Louis Armstrong és Louis Prima dalai

7968553046.jpg
A PénteK13 programsorozat keretében január 18-án, pénteken 19.00 órára A swing királyai – Louis Armstrong és Louis Prima dalai című fergeteges zenés programra várjuk a műfaj iránt érdeklődő zenebarátokat az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

6851166113.png
Akik a Lehel Csarnok látogatói, vásárlói, tudják, hogy minden hónap közepén rövidebb-hosszabb időre, megjelennek vásári pultjaikkal "kézműveseink". 2019-ben először január 10-12. között, csütörtöktől szombatig a Galéria szinten újra Kézműves Vásár!

Dr. Bánki György előadása

1333918625.jpg
A 2019-es esztendőben is folytatódik a PénteK13 programsorozat, amelynek keretében január 11-én, pénteken 19.00 órától dr. Bánki György A nárcizmus: szenvedés kívül és belül előadására várjuk az érdeklődőket az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.

Januári kulturális és sport programajánló

1694775417.jpg
Itt az újév, itt van 2019. Aki már a két ünnep között szeretné tervezni az év eleji, januári szellemi és fizikai feltöltődési időpontjait, kedvére válogathat cikkünkben a kiemelt programokból, vagy a csatolt programfüzetből, amelyben az összes 2019. január havi XIII. kerületi kulturális és sportprogram megtalálható.

Cipősdoboz Akció

0089020850.png
A Cipősdoboz Akció 12 éve lett tradíció hazánkban a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából. Minden év decemberében óriási munkával gyűjtik a cipősdoboznyi adományokat, hogy a kórházakban ünneplő, rászoruló családok gyermekei is bonthassanak ajándékot karácsony estéjén.

Ünnepek körüli zárva- és nyitvatartások

8940635459.png
Egy cikkben foglaljuk össze Társaságunkkal kapcsolatos, az év végi ünnepekkel összefüggő zárva- és nyitvatartásokat és egyéb fontos információkat. Felhívjuk minden kedves kerületi lakosunk és ügyfelünk figyelmét arra, hogy december 15-e, szombat, munkanap!