Kezdőlap SajtószobaHírarchívum

Év: Hónap:

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

9040034090.png
Ha hónap közepe, akkor a Lehel Csarnokban Kézműves Piac a Galériaszinten. A karácsonyi forgatagban sokan megismerhették, de törzsvásárlóink már meg is szokhatták, hogy minden hónap közepén, csütörtök és szombat között az ország számos pontjáról érkező kézművesek, iparművészek látogatnak el portékáikkal a Lehel Csarnokba, e hónapban január 13-15. között!

Kerékpáros közlekedés fejlesztése a XIII. kerületben

7829906933.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat hosszú évek óta elhivatott a kerékpáros közlekedés fejlesztésében, népszerűsítésében, amelynek eredményei több területen már a gyakorlatban is megvalósultak. A kerékpáros infrastruktúra további fejlesztése érdekében kérjük segítségét!

Decemberi áthelyezett munkanap és ünnepek körüli nyitvatartások

6888964000.png
Minden esztendőben decemberben az év végi és év eleji ünnepnapok miatt előre tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket és honlapunk látogatóit ügyfélszolgálataink, telephelyeink, kulturális színtereink, sportlétesítményeink nyitvatartásáról és az ünnepek körüli egyéb fontos tudnivalókról, amelyet most is egy cikkben foglaltunk össze. Részletek a cikkben!

Karácsonyi Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

3633898587.jpg
Ahogyan azt visszatérő és törzsvásárlóink már megszokhatták, év közben a hónap közepén egy hosszú hétvégére portékáikkal az ország számos pontjáról érkező kézművesek, iparművészek december hónapban Karácsony ünnepéig mindennap elérhetőek a Galériaszinten!

Decemberi kulturális és sportprogramok a XIII. kerületben

8318909641.jpg
A tél első hónapja következik, itt a december! Bár a vírusveszélyhelyzet nem látszik csökkenni, de az év utolsó hónapjában is készülünk kulturális és sportprogramokkal a XIII. kerületben! A részletes programfüzet a cikkünkhöz csatolt fájlból letölthető!

Cipősdoboz Akció

8706442508.jpg
Az első Cipősdoboz Akció 18 éve indult hazánkban a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából. Minden év decemberében óriási munkával gyűjtik a cipősdoboznyi adományokat, hogy a kórházakban ünneplő, rászoruló családok gyermekei is bonthassanak ajándékot karácsony estéjén.

Társasházi közös képviselői képzés

5689109670.png
A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében 2021. november 29-től ismételten képzést indul a társasházi közös képviseletek részére. Tájékoztatásuk szerint a képzés újraindítását a 2023. évtől tervezett törvényváltozások is indokolják, amely a társasházak jogi személlyé válásával megnöveli a közös képviselők felelősségének a súlyát.

Büfé üzemeltetési pályázat

5901684057.jpg
Társaságunk SKult13 Divíziója (1131 Budapest, József Attila tér 4.) nyílt pályázatot hirdet „A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában lévő vendéglátóipari egység üzemeltetésének ellátása” tárgyban, az alábbi feltételek szerint.

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

7932436865.png
Ha hónap közepe, akkor a Lehel Csarnokban Kézműves Piac a Galériaszinten. Törzsvásárlóink már megszokhatták, hogy minden hónap közepén csütörtök és szombat között az ország számos pontjáról érkező kézművesek, iparművészek látogatnak el portékáikkal a Lehel Csarnokba, e hónapban november 11-13. között