Kezdőlap SajtószobaHírarchívum

Év: Hónap:

Békeffi István - Stella Adorján: JANIKA

8083004374.jpg
A PénteK13 programsorozat keretében december 7-én, pénteken 19.00 órától Békeffi István - Stella Adorján: JANIKA című vígjátéka 3 felvonásban, 2 szünettel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Közös Képviselői Klub

1427292682.png
Társaságunk 2018. november 28-án, szerdán, 15.00 órától ismételten Közös Képviselői Klubot szervez a Civilek Házában (Váci út 50). Ezúttal a téma a 2018-as adatvédelmi szabályok (GDPR) társasházakat, szövetkezeti lakóépületeket érintő adatvédelmi kérdései.

December 1-je, szombat, munkanap

6563442481.png
Egy cikkben összefoglalva tájékoztatjuk a kerületi lakosokat és a kerületbe érkező ügyfeleinket a december 1-ji, szombati munkanappal kapcsolatos zárva és nyitvatartásokról és egyéb fontos tudnivalókról.

Antoine de Saint-Exupéry: Kis herceg

0650005425.jpg
A PénteK13 programsorozat keretében november 23-án, pénteken 15.00 és 19.00 órakor Antoine de Saint-Exupéry regénye nyomán a Kis herceg című mesemusicalt tekintheti meg az érdeklődő közönség az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Happy Dixieland Band és Majsai Gábor koncert

5051682145.jpg
A PénteK13 programsorozat keretében november 16-án, pénteken 19.00 órától Happy Dixieland Band és Majsai Gábor koncertre várunk minden '20-30-as évek zenéjét szerető zenebarátot az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.

Portisch Lajos dalestje

4396290399.jpg
November 13-án, kedden 18.00 órától Portisch Lajos sakkmester és basszbariton dalestjére várjuk a komolyzene barátokat az Újlipótvárosi Klub-Galériába.

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

0776315958.png
Ha hónap közepe, akkor a Lehel Csarnokban Kézműves Vásár! Állandó és új kézműves alkotókkal, kereskedőkkel találkozhatnak a kedves vásárlók és érdeklődők november 15-17. között a Galéria szinten!

Befejeződtek a XIII. kerületi virágágyások őszi munkálatai

2783627230.png
Társaságunk a már jól megszokott módon, 2018 őszén is elvégezte a XIII. kerületi virágágyások kétnyári és hagymás virágokkal való beültetését. Az ültetési munkát megelőzően talajelőkészítést végeztünk minden ágyásban, és ahol indokolt volt a nyári fitoftóra baktériumos fertőzés miatt, ott a talajt fertőtlenítettük is.

Központi ügyfélelégedettség-mérés

8970727341.png
Társaságunk megalakítása óta kiemelt prioritásként kezeli a lakossági és ügyfélkapcsolatok gondozását, az ügyfélkapcsolatok mind több és mind jobban működő csatornájának kiépítését, hogy megfelelhessünk tulajdonos XIII. Kerületi Önkormányzat elvárásainak és társaságunk szlogenjének: „Társaság a XIII. kerületi lakosság szolgálatában!”.

November 5-én megkezdődik a 2019. évi parkolási engedélyek kiadása

1480898035.jpg
A 2018. évre szóló várakozási hozzájárulások, közkeletű nevükön parkolási matricák, 2019. január 31-én lejárnak. Társaságunk 2018. november 5-én megkezdi a 2019. évi parkolási engedélyek kiadását, amelyeket személyesen a két helyszínen működő Központi Ügyfélszolgálati Irodánkban, vagy az október hónap végén, november hónap elején kiküldésre került tájékoztató levelünkhöz csatolt dokumentumok díjmentes borítékban való visszaküldésével, illetve legkényelmesebben és leggyorsabban a honlapunk jobb felső sarkában egy egyszerű regisztrációt követően használható "Ügyfélablak"-ban intézheti. A korábbi évekhez hasonlóan a megnövekedett ügyfélforgalom miatt január hónapban minden munkanapon 18.00 óráig tart nyitva a Lehel Csarnok - Galéria szinti Központi Ügyfélszolgálati Iroda.

Novemberi kulturális és sport programajánló

4181496386.jpg
Hosszú hétvégével indul a november, a szeretteinkre való emlékezés utáni napoktól egészen a karácsonyvárás első hétvégéjéig már tervezhetőek a XIII. kerületi kulturális és sportprogramok! Részletek a cikkben és a csatolt programfüzetben olvashatók!