Kezdőlap SajtószobaHírarchívum

Év: Hónap:

Zöldborsóhegyek a Lehel Csarnokban

5453625048.png
A tavasz vége, nyár eleje egyik legkedvencebb konyhakerti terménye a zöldborsó. Levesbe, köretként, főzelékként, salátakészítésekhez használják leginkább, de az őszi téli időszakra sokan le is fagyasztják, elteszik. A Lehel Csarnokban abszolút slágertermék, ezért a korábbi évekhez hasonlóan június 9-19. között "Zöldborsóhegyek"-kel találkozhatnak a vásárlók.

AUFeszt az Országbíró sétányon

8492203628.jpg
Június 15-én, pénteken 18.30 órától a XIII. kerületi utcai örömzenélés programsorozata, az AUFeszt II. állomására, az Országbíró sétányra várjuk a közönséget, az érdeklődő zenebarátokat, akik az eseményen elsősorban feltörekvő együtteseket, munkásságukat ismerhetik meg.

Lakóközösségi Napok - Retró és ma

2586247053.jpg
Június 7-én, csütörtökön 15.00 és 19.00 óra között Lakóközösségi Napok - Retró és ma rendezvény a Vizafogó sétányon. A Lakóközösségi Napokon helytörténeti fotókkal idézzük fel, hogy milyen volt egykor a rendezvény helyszíne. A korhű sátorban rock&and roll „séró” és „mikrofonhaj” készül, illetvev újra pörög a Rubik kocka és a Sicc könyv klasszikus fejtörői is előkerülnek.

80 éves a XIII. kerület

3853274883.jpg
FIGYELEM! Felhívjuk kedves Látogatóink figyelmét, hogy a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt a 80 éves a XIII. kerület! ünnepi fesztivál mai programjai várhatóan 16.00 órakor kezdődnek el. Az esti koncertet az eső jelen állás szerint nem befolyásolja, de kérjük figyeljék weboldalainkat és facebook profiljainkat a folyamatosan frissülő hírek érdekében. Az 1989 és 1994 közti időszabbal vagyok bajban, egyszerűen nem, találok megfelelő forrásokat, holott elég impulzív időszak volt.A XIII. kerület június 1-jén ünnepli születésnapját, idén jelesül a 80-at! A díjmentesen látogatható ünnepi eseménysorozat már a gyermeknapi hétvégén, május 25-27-én elkezdődik, a programok helyszíne pedig a Béke tér lesz. Minden érdeklődőt, kikapcsolódni vágyó, tartalmas programot, jó koncerteket kereső kerületi lakost, családot, baráti társaságot vagy kerületen kívül érkező érdeklődőt nagy szeretettel várunk programjainkon! Részletek a cikkben!

A pünkösdi hosszú hétvége tudnivalói

1389018813.png
Egy cikkben összefoglalva tájékoztatjuk kerületi lakosainkat és kerületünkbe érkező ügyfeleinket a pünkösdi hosszú hétvége tudnivalóiról.

Egészség terasz - 30. Életmódnap

2553829219.jpg
Május 19-én, szombaton 10.00 és 18.00 óra között a Kárpát utcai Duna Teraszon Életmódnap rendezvényre kerül sor, ahol családi sport- és gyermekprogramok, ökokézműves foglalkozás és számos egészségtudatos programmal várjuk látogatóinkat.

AUFeszt a Gyöngyösi sétányon

0408013871.jpg
Május 18-án, pénteken 18.30 órától újra útjára indul az AUFeszt koncertsorozat, amelyet immár a hatodik éve rendezzük meg a XIII. kerület különböző közterületein, hogy: "Legyen az utca a zenészeké, a zene mindenkié egy-egy estén!".

Lakás- és helyiségárverés

3680721555.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk nyilvános árverést hirdet az Önkormányzat tulajdonában lévő 19 db lakás, valamint 9 db üzlethelyiség tulajdonjogának eladására.

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

1545679710.png

Májusi kulturális és sport programajánló

8298182281.jpg
A kora tavaszi, szinte téli időjárás után szinte berobbant a nyár, a május első napjai nyár közepi időjárással csábítanak mindenkit a szabadba, a friss levegőre. A szabadtéri programok eltöltéshez kínálunk XIII. kerületi programokat, de ha az időjárás esetleg megtréfálna bennünket, a XIII. kerületi kulturális színterek és sportlétesítmények is színes programokkal várják régi és új vendégeiket! Részletek a cikkben és a csatolt programfüzetben!