Kezdőlap SajtószobaHírarchívum
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírarchívum

Év: Hónap:

Veszélyeshulladék-gyűjtési akció

4200637831.jpg
Az illegális hulladéklerakás megelőzése érdekében a XIII. Kerületi Önkormányzat október 2-án, a kerület 7 helyszínén ismételten veszélyeshulladék-gyűjtést szervez a XIII. kerületi háztartásokban felhalmozódott, különleges kezelést igénylő maradványanyagok leadására.

Szent Mihály Napi Búcsú

9350357184.jpg
Szeptember 26-án, vasárnap 9.30-20.00 óra között ismét Szent Mihály Napi Búcsú! Idén 27. alkalommal búcsúzunk az esztendő szabadtéri nagyrendezvényeitől a Babér utcai templomkertben és annak környékén.

Népsziget Takarítási Akció

3179247271.jpg
Szeretettel várunk mindenkit szeptember 18-án, szombaton a Népsziget takarítási akciónkra, amelynek keretén belül a szigetet átszelő utat és környékét, valamint a Duna menti területet tervezzük megtisztítani.

Közös Képviselői Klub

4283728458.png
Társaságunk minden évben több olyan társasházi közös képviseleti, szövetkezeti elnöki találkozót szervez, amelyen a lakóépületek mindennapos kezelésén és üzemeltetésén túl más témákban is fontos és praktikus információkat kaphatnak munkájukhoz. A soron következő Közös Képviselő Klubot "Az ingatlanok előtti közterület tisztántartása, gondozása" témában szervezzük, amelyre minden társasházi közös képviseleti és lakásszövetkezeti delegáltat szeretettel várunk.

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

7389100651.png
Ha hónap közepe, akkor a Lehel Csarnokban Kézműves Piac a Galériaszinten. Törzsvásárlóink már megszokhatták, hogy minden hónap közepén csütörtök és szombat között az ország számos pontjáról érkező kézművesek, iparművészek látogatnak el portékáikkal a Lehel Csarnokba, e hónapban szeptember 9-11. között.

Vendéglátó pavilon üzemeltetési pályázat - Vizafogó park

1196258965.jpg
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk bonyolítja a Vizafogó park megvalósítását. A Vizafogó park a XIII. kerület és Budapest egyik legnagyobb zöldterületi fejlesztése, amely közel egy hektáros területű és egy építési telek átminősítésével valósulhat meg az idei esztendőben, az önkormányzat 682 millió forintos saját erős beruházásában. A Vizafogó parkban egy vendéglátó pavilon is helyet kap, e vendéglátóegység üzemeltetésére az alábbiakban és a csatolt fájlok között található részletes pályázati felhívásban tájékozódhatnak az érdeklődők.

Lakáspályázat

5534317241.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk lakáspályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonát képező lakások bérleti jogának elnyerésére.

Szeptemberi kulturális és sportprogramok a XIII. kerületben

4389096223.jpg
Eljött a nyár vége, kezdődik az ősz, de ahogyan azt a XIII. kerületben szellemi vagy testi felüdülést keresők megszokhatták, kulturális és sportprogramjaink változatosak, sokrétűek, és ha az időjárás is engedi, akkor mind beltéri, mind kültéri programokból, rendezvényekből bőven lehet válogatni. Kedvcsinálóként pár jó kikapcsolódást ígérő programunkat cikkünkben kiemeltünk, a részletes programot a csatolt fájlok között érhetik el az érdeklődők!

Központi ügyfélelégedettség-mérés

5303986013.jpg
Társaságunk megalakítása óta kiemelt fontosságúnak tartja a lakossági és ügyfélkapcsolatok gondozását, az ügyfélkapcsolatok mind több és mind jobban működő csatornáinak kiépítését, annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a kerületben élőknek, ügyfeleinknek.

AngyalFolk EXTRA

3649150998.jpg
Hamarosan elérkezik a várva várt augusztus 29-e, idén végre újra népviseletbe bújik a kerület és igazi "angyalfolki" hangulat száll az utcákra.

Gyermekszállítási parkolási kedvezmény

4063931386.jpg
A XIII. Kerületi Önkormányzat által 2013-ban bevezetett "Gyermekszállítási parkolási kedvezmény"-t azok a XIII. kerületi állandó lakcímmel rendelkező szülők igényelhetik, akiknek gyermeke(i) a kerület várakozási övezet területén működő bölcsődébe, óvodába vagy általános iskolába jár(nak) és az egyik parkolási zónából a másik parkolási zónába hordják bölcsődébe, óvodába, általános iskolába gyermekeiket. A Gyermekszállítási parkolási kedvezmény augusztus 23-a, hétfőtől igényelhető a Lehel Csarnokban működő Központi Ügyfélszolgálati Irodában személyesen, vagy elektronikusan honlapunk "Ügyfélablak" felületén.

Installációs pályázat 2021

7863150286.jpg
A felelős hulladékgazdálkodás népszerűsítése, a globális környezetvédelem, a természeti erőforrásokkal való fenntartható gazdálkodás jegyében az idei évben Közterületi Installációs Pályázatot hirdettünk, amelynek célja, hogy közterületi alkotások segítségével hívjuk fel a figyelmet a felelős hulladékgazdálkodásra, a természeti erőforrásokkal való fenntartható gazdálkodásra.

Forgalomtechnikai beavatkozások

8924986073.png
A következő 2 hét folyamán több helyszínen is forgalomtechnikai beavatkozások kezdődnek a kerületben. A munkákat a közterületekkel való hatékonyabb, lakossági és látogatói igényeket jobban kiszolgáló gazdálkodás érdekében végezzük. Terveink szerint a munkálatokat augusztus 31-ig minden helyszínen befejezzük.