Kezdőlap Pályázatok
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Pályázatok

Újépítésű XIII. kerületi önkormányzati lakóépületek bérlakáspályázata

0818281702.png
Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat (továbbiakban: Önkormányzat) pályázatot hirdet a Klapka utca 17. szám alatti ingatlanban (Klapka Központ) található lakások, a Jász utca 72. szám alatti lakóépületben található lakások, továbbá a Jász utca 91. szám alatti lakóépületben található lakások 5 éves, határozott időtartamra szóló bérleti jogának elnyerésére a jelen kiírásban foglalt feltételekkel.

Takarítógép beszerzési pályázat

3590595998.png
A nagy érdeklődésre való tekintettel a XIII. Kerületi Önkormányzat újra biztosít forrást a „Takarítógépek beszerzésének támogatása járdatakarítási feladatok ellátására” című pályázatához, amelynek célja a társasházak, lakásszövetkezetek segítése takarítási kötelezettségük ellátásban. A társasházak az önkormányzati támogatással könnyebben és hatékonyabban tudják elvégezni a jogszabályi kötelezettségük szerinti járdatakarítási feladatukat, ezáltal eredményesebben járulhatnak hozzá mindannyiunk közös érdekéhez, a kerület köztisztaságának javításához.

Lakáspályázat

7617164158.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk pályázatot hirdet az Önkormányzat tulajdonát képező lakások bérleti jogának elnyerésére.

Fecskeházi lakáspályázat

0594830881.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk fecskeházi hasznosítású lakáspályázatot hirdet. A XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló fecskeházi hasznosításra kijelölt lakóegységek (továbbiakban: fecskeházi lakások) bérleti joga pályázati úton elnyerhető. Az Önkormányzat a megpályázható fecskeházi lakásokkal határozott idejű elhelyezést biztosít azon fiatal házasok, illetve élettársi kapcsolatban élők számára, akik készek és képesek lakáshoz jutásukat legfeljebb 8 éven belül önerőből, lakás-előtakarékosság vállalásával megoldani.

Jubileumi egynyári virágbemutató a Gyöngyösi sétányon

9759468958.jpg
A Gyöngyösi sétányon 20. alkalommal rendeztük meg ma az egynyári virágok bemutatóját. Idén a kerületi közterületekre – élénk színfoltokat képezve – több mint 28 ezer egynyári virág került, széles fajtaválasztékból. Ebből több mint 21 ezer tő egynyári virág borítja a Gyöngyösi sétány több mint ezer négyzetméternyi területét a különböző alakzatokban kiültetett, változatos színű ágyásokban: az ültetést szakemberek tervezték, végezték, ők is ellenőrzik a növények állapotát. A virágbemutató a kerületi lakóknak egyben szakmai fórum is volt, amelyre eljöttek a kertészszakma képviselői, és azok is, akik a Lakossági Zöldterület-védnökségi Pályázaton, a Tiszta Utca Rendes Ház Pályázaton és az Udvarzöldítés Pályázaton részt vettek.

Lakáspályázati eredmények

8166839259.png
Egy cikkben tesszük közzé a tavaszi időszakban bonyolított lakáspályázatok eredményeit, amelyeket a csatolt fájlok között tekinthetik meg az érdeklődők.

Alapkőletételi ünnepség a Petneházy utca 90. címen épülő önkormányzati lakóépületnél

4870947426.jpg
A XIII. kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk tovább folytatja az önkormányzati lakóépületek építését. Ezúttal a Petneházy utcában került sor egy 67 lakásos lakóépület alapkőletételi ünnepségére. A tulajdonos XIII. Kerületi Önkormányzat 2002-ben kezdte bérlakásépítési programját, amely az elmúlt 20 esztendőben összesen 667 magas minőséget képviselő lakást adott át. A XIII. Kerületi Önkormányzat a bérlakásépítési programjával, a lépcsőzetes lakáshoz jutás elvét alkalmazva több, mint 1600 család lakhatását tette lehetővé és komfortosabbá.

A Jász utca 72. szám alatti, új építésű önkormányzati bérház lakáspályázati eredménye

5500629029.png
A 2022. február 1-március 4. között, a Jász utca 72. szám alatti, új építésű önkormányzati bérház lakásainak bérleti jogának elnyerésére kiírt pályázattal kapcsolatos döntésről a cikkhez csatolt dokumentumokban tájékozódhatnak a pályázók, érdeklődők.

Fecskeházi lakáspályázati eredmény

8523881102.png
A 2022. január 31. - március 1. között fecskeházi lakások bérleti jogának elnyerésére kiírt pályázattal kapcsolatos döntésről a cikkhez csatolt dokumentumokban tájékozódhatnak a pályázók, érdeklődők.

Lakáspályázati eredmény a Jász utca 72. címen megépült új önkormányzati lakóépület lakásaira

2594301009.jpg
A 2021. október 1-november 22. között meghirdetett, a Jász utca 72. címen megépült új önkormányzati lakóépület lakásaira kiírt pályázattal kapcsolatos döntésről a cikkhez csatolt dokumentumban tájékozódhatnak a pályázók, érdeklődők.

Pályázat - Kamatmentes felújítási támogatás és vissza nem térítendő kamattámogatás társasházaknak, lakásszövetkezeteknek

1130183457.png
A Lendületben 2.0 önkormányzati ciklusprogramban megfogalmazott célok közül az otthon biztonságának megteremtése érdekében az elavult otthonok felújítását és a környezettudatos megoldások alkalmazását a XIII. Kerületi Önkormányzat 2022-ben is támogatja. A társasházaknak és szövetkezeti lakásoknak nyújtandó kamatmentes felújítási hitelről szóló jogszabály, rendelet a XIII. kerületben 25 éves múltra tekint vissza, a kihelyezett közel 2,5 milliárd forintos önkormányzati forrás 5,7 milliárd forint felújítási, beruházási összeget generált, 807 lakóépületben közel 46,5 ezer albetét (jellemzően lakás) környezete, gépészete újult, újulhatott meg.

Lakáspályázati eredmény

5944877139.png
A 2021. szeptember 1. - 2021. október 5. között kiírt lakásokra vonatkozó pályázattal kapcsolatos döntésről a cikkhez csatolt dokumentumokban tájékozódhatnak a pályázók, érdeklődők.

Lakossági Zöldterület-védnökségi Pályázat 2021

7111635876.jpg
Az idén tizenkilencedik alkalommal hirdettük meg a Lakossági Zöldterület-védnökségi Pályázatot (LZVP), amelyen 145 társasházat és lakásszövetkezetet díjaztunk, velük összesen csaknem 18 millió forintért kötöttünk szerződést a zöldfelületek gondozására, ami közel 119.000 nm-t jelent.

Társaságunk 2021. évben immár második alkalommal nyerte el a Családbarát Vállalat címet

2025152094.jpg
A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom által kiírt pályázat az idei évben a "Benchmark a jövőnek" címet viselte, amellyel arra biztatták a pályázó vállalatokat, osszák meg az elhúzódó járványhelyzetben bevezetett, bevált és a későbbiek során is fenntartható munkáltatói módszereiket, a munkavállalók megváltozott élethelyzetére kidolgozott családbarát gyakorlataikat.

Egynyári virágbemutató és Kertbarát Séta

6645304472.png
A Gyöngyösi sétányon tizenkilencedik alkalommal rendeztük meg az Egynyári virágbemutatót és most már hagyománykövetően a szakmai érdekességekkel, kertészeti praktikákkal, tanácsadással a Kertbarát séta programot.