Kezdőlap Pályázatok
Ingatlangazdálkodás Lehel Csarnok Beruházás Kultúra Közterület/Parkolás Sport

Hírlevél

Bármikor lemondható: Leiratkozás

Pályázatok

Fecskeházi lakáspályázat

1549983088.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló fecskelakások bérleti joga pályázati úton elnyerhető. Az Önkormányzat a megpályázható lakóegységekkel határozott idejű elhelyezést biztosít azon fiatal házasok, illetve élettársi kapcsolatban élők számára, akik készek és képesek végleges lakáshoz jutásukat 8 éven belül önerőből, lakás-előtakarékosság vállalásával megoldani. A megpályázható lakások adatait és a megtekintési időpontokat a melléklet tartalmazza.

Pályázati felhívás - Kamatmentes felújítási támogatás és vissza nem térítendő kamattámogatás

1723983789.png
Az 51/2011. (XII. 16.) számú rendelete alapján Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat a kerületi társasházak és szövetkezeti lakóházak felújítására, helyreállítására kamatmentes felújítási támogatási lehetőséget biztosít. A támogatás célja az, hogy a XIII. kerületi épületállomány állaga javuljon az az épületek felújításával, helyreállításával. A támogatást XIII. kerületi társasházak és szövetkezeti lakóházak vehetik igénybe.

Lakáspályázati eredmény

0156386669.png
A Budapest XIII. Kerületi Önkormányzat Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága által 2016. augusztus 29. és szeptember 30. között 13 db lakásra meghirdetett pályázat tekintetében meghozta döntését.

Lakáspályázati eredmény

7399357658.png
A 2016. május 30. és 2016. július 1. között pályázatra kiírt lakásokra benyújtott pályázatokkal kapcsolatban a XIII. Kerületi Önkormányzat Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága 2016. augusztus 24-én meghozta döntését.

Egynyári virágbemutató a Gyöngyösi sétányon

2250736791.png
Idén immár tizennegyedik alkalommal rendeztük meg a hagyományos Egynyári virágbemutató programot felújított Gyöngyösi sétányon. A rangos kerületi eseményen adta át Dr. Tóth József polgármester a "Legvirágosabb erkély és homlokzat" 2016. évi pályázatának elismeréseit a díjazottaknak.

Fecskeházi és a Passzívház lakáspályázat eredményei

7195253380.png
A 2016. március 7. és április 11. között meghirdetett Fecskeházi lakáspályázat és Passzívház lakáspályázat eredménye a cikkből megismerhető.

A XIII. kerület lett a Marketing Fővárosa 2016-ban

8711254230.png
Az idei év Országos Városmarketing Díj pályázat fődíjasa a XIII. kerület lett, így ezentúl viselheti a „Marketing Fővárosa 2016” kitüntető címet. A díjat Holopné Schramek Kornélia alpolgármester asszony büszkeséget megfogalmazó gondolatokkal vette át. A XIII. kerület 6 nevezést nyújtott be, 6 Városmarketing Gyémánt díjat nyert el és a versenykiírás szerint, aki a legtöbb gyémántot nyeri el, az lesz az adott évben a Marketing Fővárosa. A Marketing Fővárosa fődíj mellett a XIII. kerület a "Városmarketing nagykövete" különdíjat is megkapta, mint a legtöbb pályázatot benyújtó önkormányzat, ezzel is bizonyítva, hogy komplex marketing tevékenységet folytattak az elmúlt esztendőben.

A legnagyobb nemzetközi ingatlanszövetség is díjazta a 100 lakásos passzívházat

7139566265.png
A hazai díjesőt követően világszínvonalúnak ismerték el a beruházást. A Nemzetközi Ingatlanszövetség (FIABCI) Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázatán 2016. május 25-én a nemzetközi zsűri ezüst fokozatú díjjal (WORLD Silver Winner) ismerte el a XIII. kerület beruházását. A hazai ingatlanszakma és a környezettudatos szemléletet képviselő szervezetek elismerései után, nemzetközi szinten is magasra értékelték a Közép-Európában is egyedülálló passzívházat. Az önkormányzat a 100 lakásos passzívházat legmagasabb szintű környezettudatos technológiával építtette, saját beruházásban. Korábban a Lehel Csarnok épületét díjazta a szervezet.

Lakáspályázati eredmény

5694260543.png
A 2015. december 16. és 2016. január 29. között pályázatra kiírt lakásokra benyújtott pályázatokkal kapcsolatban a XIII. Kerületi Önkormányzat Tulajdonosi, Kerületfejlesztési és Lakásgazdálkodási Bizottsága 2016. március 29-én meghozta döntését.

Kedves elismerés - köszönjük!

6038985617.png
Valószínűleg minden ember tud mondani negatív és pozitív eseményt, élményt munkájával kapcsolatban. A tárasaságunk feladatkörébe tartozóan ez talán hatványozottan is igaz és vannak olyan munkakörben dolgozó kollégáink, akiknek időszakonként néha több jut a "viharból", mint a "napsütésből". De azért gyakran kapunk pozitív visszaigazolásokat is, amelyek közül most megosztunk egyet ezen a felületünkön is. Köszönjük kedves K.P., igazán jól esnek az ilyen sorok!

Pályázat XIII. kerületi társasházak és szövetkezeti lakóházak felújítására

0850354787.png
A XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. pályázatot hirdet kamatmentes felújítási támogatásra a kerületi társasházak és szövetkezeti lakóházak felújítási, helyreállítási munkáinak elvégzésére.

FIGYELEM! Egy csaló önkormányzati ingatlanközvetítőnek adja ki magát!

3533438998.png
Lakossági bejelentés alapján a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. tudomására jutott, hogy egy férfi önkormányzati tulajdonú ingatlanok (üzlethelyiségek és lakások) közvetítőjének adja ki magát. Felhívjuk minden önkormányzati ingatlan után érdeklődő figyelmét arra, hogy az önkormányzati tulajdonú ingatlanok bérbeadásával kapcsolatos ügyintézésre kizárólag társaságunk, a 100%-ban önkormányzati tulajdonú XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. jogosult. Az ügyben rendelkezésünkre szolgáló információk alapján ismeretlen tettes ellen feljelentést tettünk.

Újabb jelentős díj, elismerés a 100 lakásos Passzívháznak

9640985038.png
2015. november 23-án a XVII. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton a FIABCI Magyar Tagozata és a Magyar Ingatlanszövetség I. díját, és a környezettudatos építés kategória első díját Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat kapta a 100 lakásos passzívház pályaműért, amelyet dr. Tóth József polgármester vett át.

Pozsonyi úti zöldfelújítás és zöldterület örökbefogadási mozgalom

7866450985.png
A Pozsonyi út gyalogos- és zöldfelületeinek megújítását a XIII. Kerületi Önkormányzat három ütemben végeztette el 2011-2013 között. A járdafelületek mellett kiemelt kazettákban cserje- és évelőágyások kialakításával célunk Újlipótváros "főutcáján" a zöldfelületi borítás növelése, a településkép arculatának javítása volt.

Képes beszámoló az idei lakossági zöldterület védnökségi pályázat eredményeiről

7429314176.png
Már a tizedik esztendeje tart a XIII. kerületben a lakossági zöldterület védnökségi pályázat. E pályázati rendszer célja a lakossági közösségek aktivitásának erősítése, a lakókörnyezet szépítése, az előkertek, parkterületek ápolása. Egy igazi sikertörténet ez az immár tíz éves program, hiszen évről-évre egyre több az érdeklődő, a pályázó és egyre több előkert, parkrész újult meg és nemcsak a kerületi kertészkedők, hanem mindannyiunk örömére.

Zajlik az Európai Év Fája szavazás!

Kérjük, hogy egy perc ráfordítással támogassa a hazai "Év Fája" győztest,

"A Jászai Mari tér legszebb platánját"!

Szavazni ide kattintva lehet!

Köszönjük!