Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Ha hónap közepe, akkor a Lehel Csarnokban ismét Kézműves Piac a Galériaszinten! Az ország számos pontjáról érkező kézművesek, iparművészek a Lehel Csarnok megszokott, kedvelt és keresett árusai minden hónap közepén. Most is széles és különleges árukínálattal érkeznek augusztus 11-13. között!
6538274507.png
Mr. Méz Családi Méhészet
Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz Családi Méhészetből! Kínálatukban a termelői gyümölcsvirág, a repce, az akác, a napraforgó, a vegyesvirág, a hárs és olyan mézkülönlegességek, mint a gyógy, a lépes, erdei és a Sajó-völgye tájméz is megtalálható. A mézeket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéshez, vagy akár önmagában csemegeként.

Alita Kreatív Műhelye
Ötletes, mutatós, új és újragondolt! Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók, lakásdíszek és esküvői köszönőajándékok Alita Kreatív Műhelyéből. Ásványékszerek széles választéka Hölgyeknek és Uraknak!

TGA LEATHER
Kézműves bőrtermékek a TGA LEATHER bőrdíszmű műhelyéből! Egyedi sablon alapján kézzel készített férfi és női pénztárcák valamint övek kizárólag jó minőségű bőrből, nagy színválasztékkal a készítőtől.

Boró Art Ékszerek
Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek a készítő! Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk, és ékszer kollekciók! Ékesen pompázó egyedi kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből!

"Anyukám kedvence”
Saját márkás magyar kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök. A kínálatban a tradicionális ízek mellett olyan lekvár különlegességek, mint a homoktövis, a tőzegáfonya, a sűrített szilva, a vaníliás őszibarack, a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körte is megtalálható. Szörpök széles választékát kínálják! Keresse a standon a gyümölcsvelőt, a hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket és az Őrségi magolajokat.