Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Tájékoztató árak a Lehel Csarnokból - 2022. június 24.

Továbbra is nagy szeretettel és széles árukínálattal várja látogatóit, vásárlóit a XIII. kerület legkedveltebb piaca, a Lehel Csarnok. Hírek, aktualitások, árak a cikkben és a cikkhez csatolt tájékoztató ártáblázatban olvashatók!
1901366549.png
Az elmúlt és elkövetkezendő időszak pár fontos információira hívjuk fel kedves Vásárlóink figyelmét, mint például, hogy

- Önkormányzati támogatással oltást kaptak, kaphattak a Lehel Csarnok kereskedői.

- Tájékoztatjuk a tisztelt parkolóbérlettel rendelkezőket, parkoló szintjeinket használókat, hogy a parkolószintek tiszta, kulturált állapotának fenntartása és jogosulatlan használat megakadályozása érdekében a Lehel Csarnok P1 és P2 parkolószintjeihez tartozó külső menekülőlépcsőket 2020. december 15. (kedd) napjától lezártuk.
A parkolószintek megközelítése a lezárás után nyitvatartási időben a Lehel Csarnokon keresztül, nyitvatartási időn túl, de egyébként 0-24 órában a Váci út felőli középső menekülőlépcsőn keresztül, kizárólag a parkolókártya használatával lehetséges!

- örömmel értesítünk minden kedves Olvasót, minden kedves Lehel Csarnok Vásárlót, hogy elindult a Lehel Csarnok önálló honlapja, amelyet ide kattintva érhetnek el az érdeklődők! Amennyiben az új honlappal kapcsolatban észrevételük lenne, kérjük küldjék meg nekünk a lehelcsarnok@kozszolgaltato.bp13.hu e-mail-címre!

- autóval érkező vásárlóink is észrevehették, a Lehel Csarnok P1-es parkolószintjén új típusú parkolóautomatákat szereltünk fel. A fejlettebb technológiát használó berendezések gördülékenyebbé teszik a fizetést, illetve a parkolójegyek leolvasását. Fontos változás a régebbi automatákhoz képest, hogy e berendezéseknél elegendő a jegyet a lézeres leolvasó elé tenni, nem szükséges azt a gépbe bedugni. (Emellett érdemes tudni, hogy az automaták a 20.000 forintos címleteket nem fogadják el.),

- 2021. január 1-jétől a Lehel Csarnokban a parkolási díj költsége bruttó 450.- Ft/óra és vásárlóinknak hétfőtől vasárnapig 1 órás ingyenes beállási lehetőséget áll rendelkezésére,

- Társaságunk személyes ügyfélszolgálatai közül jelenleg csak a Lehel Csarnokban működő Központi Ügyfélszolgálati Iroda fogad ügyfeleket.
Nyitvatartási rend:
Hétfő: 09:00 - 17:00
Kedd: 09:00 - 17:00
Szerda: 09:00 - 18:00
Csütörtök: 09:00 - 17:00
Péntek: 09:00 - 16:00

- a Váci út felőli oldalon, az utcafrontról megközelíthető helyiségben megújult lakossági Gombavizsgálat szolgáltatást indítunk. A szakember minden héten hétfőtől szerdáig, 08.00 és 12.00 óra között várja mindazokat, akik kíváncsiak, milyen gombafajtákat szedtek a vizsgálatot megelőző napokban és milyen gombafajtából terveznek ételt készíteni.

Hétvégi bevásárlástervező, tájékoztató jellegű ártáblázatunk a csatolt fájlok közül letölthető.

Kapcsolódó dokumentum

Tájékoztató árak - 2022.06.24.