Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Ha hónap közepe, akkor a Lehel Csarnokban Kézműves Piac a Galériaszinten. A karácsonyi forgatagban sokan megismerhették, de törzsvásárlóink már meg is szokhatták, hogy minden hónap közepén, csütörtök és szombat között az ország számos pontjáról érkező kézművesek, iparművészek látogatnak el portékáikkal a Lehel Csarnokba, e hónapban január 13-15. között!
9040034090.png
Anyukám kedvence
Saját márkás magyar kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök! Kínálatukban a tradicionális ízek mellett olyan lekvár különlegességek mint a például a homoktövis, a tőzegáfonya, a 24 órán keresztül rézüstben sűrített szilva, a vaníliás őszibarack, a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körte is megtalálható. Szörpök széles választékát hozzák el Önöknek!

Keresse standukon a hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket! Őrségi magolajok és kistermelői tormák is kaphatók!
Mr. Méz családi méhészet
Termelői méz, fejedelmi ízek! Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz családi méhészetből! Kínálatukban a termelői gyümölcsvirág, a repce, az akác, az erdei, a napraforgó, a vegyes virág, a hárs, és olyan különlegességek, mint a gyógy-, a lépes- és a Sajó-völgye tájméz is megtalálható. A mézeket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéshez, vagy akár önmagába csemegeként.

Kozma mézes sütemények
Hagyományos mézes puszedli és mézes figurák. Mézes sütemények narancsos, szilva és baracklekváros, csokis, kókuszos, mogyorós és diós ízesítésben. Válasszon mézes lapokat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra. Bio tönköly mézes puszedli válogatás és bio tönköly mézes lap kapható!


Konyhakész textíliák a készítőtől

Minden, ami textil, és amire a konyhában szükség lehet! Finom színekben pompázó praktikus és esztétikus konyhai textíliák a készítőtől! Asztalterítők, hőálló edényfogók, konyharuhák, kötények, kenyeres zsákok pull anyaggal bélelve, bevásárló szatyrok és kosárbélések.

Boró Art ékszerek
Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány- és ezüstékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek a készítő! Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk, és ékszer kollekciók! Újdonságok és különlegességek! Ékesen pompázó kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből!

Alita kreatív műhelye
Ötletes, mutatós, új és újragondolt! Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből! Ásványkarkötők Hölgyeknek és Uraknak! Válasszon Alita valódi ásványokból és féldrágakövekből készített ékszer kínálatából.

TGA LEATHER (Tóth Bőrdíszmű)
Kézműves bőrtermékek a TGA LEATHER bőrdíszmű műhelyéből! Egyedi sablon alapján kézzel készített férfi és női pénztárcák és övek kizárólag jó minőségű bőrből, nagy színválasztékkal.