Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A hagyományoktól eltérően most nem a hónap közepén egy hosszú hétvégén, hanem kifejezetten a húsvéti ünnepekre készülvén, a hónap végén, március 30-április 1. között ismét Kézműves Piac a Lehel Csarnok Galériaszinten! Az ország több pontjáról érkező kézművesek, iparművészek kedvelt és keresett, üde színfoltjai a vásárcsarnok amúgy is színes forgatagának.
9166798098.png
Mézes sütemények
Hagyományos mézes puszedli, mézes sütemények és mézes figurák Kozma Zoltán mézeskalács-készítő népi iparművész műhelyéből. Válassza mézes lapjaikat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra. Bio tönköly mézes puszedli és bio tönköly mézes lap kapható!

Termelői méz, fejedelmi ízek!
Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz méhészetből!
Kínálatukban 25féle méz, így pl. az erdei méz, a galagonya, selyemfű, akác, virág, repce, hárs, vizimentás, propoliszos, áfonyás és a Sajó-völgye tájméz is megtalálható. Mézeiket sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, vagy akár önmagába csemegeként is ajánlják!

Hidegen sajtolt olajok, egészséges mindennapok!
Háziasszonyok figyelem! Grapoila hidegen sajtol olajok, maglisztek, bio és gurmet termékek sütéshez, főzéshez, az ízes ételek elkészítéséhez! Ami egészséges az lehet finom is!
Csak természetesen! Magolajokból készített arcpakolások, ajakápolók és szappanok a Garpoilától! Grapoila higiéniai kéztisztító folyadék természetes forrásból, szintetikus adalékok nélkül.

Szappan.hu
Kézműves szappanok a Szappan.hu műhelyéből. Válasszon a bőrtípusának megfelelő szappant és az akciókról érdeklődjön a helyszínen!

Sárréti Chilifarm

Saját recept alapján készített chiliszószok és krémek, savanyított, füstölt és őrölt chili, chilicsepp, édes chili élmények, chilis torma, mártogatósok és chilis nasik a termelőtől.

Tradíció új köntösben!
A Mester Kamra polcain nagyszüleink receptjei alapján készült lekvárok, chutneyk és szörpök találhatók. Az ínyencségeket az ízkombinációk teszik egyedivé. Válogasson a Mester Kamra polcairól! Csempésszen új, izgalmas ízeket a tányérra!
Kínálatukban megtalálható: hagyományos gyümölcslekvárok, diabetikus gyümölcspürék, lekvár különlegességek és chutneyk. Szörpök 5 féle ízben kaphatók!

Tájak, ízek, hagyományok!
Egy kis újdonság a Kozma családtól, akik a hagyományokat kutatva, a tájak ízeit hozzák el nekünk. A kínálatban száraztészták, reszelt tormák és Szentábrahámi gyógyteák is megtalálhatók!