Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

Ha hónap közepe, akkor a Lehel Csarnokban Kézműves Piac! Igaz, most nem három héten keresztül, mint karácsony előtt, de januárban, jelesül január 14-16. között csütörtöktől szombatig, a megszokott helyen, a Galériaszintre kitelepülve érkeznek "kézműveseink".
7028909941.png
Hagyományos mézes puszedli, mézes sütemények és mézes figurák Kozma Zoltán mézeskalács-készítő népi iparművész műhelyéből. Válassza mézes lapjaikat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra. Bio tönköly mézes puszedli és bio tönköly mézes lap is kapható!

Termelői méz, fejedelmi ízek! Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz méhészetből! 25féle méz! Kínálatukban az erdei méz, a galagonya, a selyemfű, az akác, a virág, a repce, a hárs, a vizimentás, a propoliszos, az áfonyás és a Sajó-völgye tájmézet is megtalálja. Mézeiket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, vagy akár önmagába csemegeként.

Konyhai textíliák - praktikus és esztétikus konyhai textíliák a készítőtől! Felnőtt és gyermekkötények, uzsonnás zsákok, edényfogók, sütőkesztyűk, fogóruhák, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések mesés kínálatával érkezik a készítő. Pamutmaszkok kaphatók!

Boró Art Ékszerek
- a kristályok díszítő és gyógyító tulajdonságait figyelembevéve kézimunkával készíti Hais Zs. Boróka, ötövös és kristály-terapeuta az ékszereit, hogy a test éke és lélek gyógyítója legyen. Hais Zs. Boróka több ,mint 20 éve foglalkozik kristályokkal és a hatásukkal. A sok pozitív tapasztalat és visszajelzés megerősítette abban, hogy egy jól kiválasztott ásvány, tökéletes segítő lehet gyógyító és harmonizáló rezgésével, szemet és szívet gyönyörködtető megjelenésével.

A Pulisouvenir-t azért alapították a tulajdonosok, mert szeretnének vagány, trendi, vidám, pozitív szellemiségű pólókat készíteni. Hazai tervezés, hazai design, hazai gyártás! Szenvedélyük a magas minőség és a haladó, szellemes tervezés. Minden terméküket nagy odafigyeléssel, szívvel-lélekkel készítették. Pólóink strapabíróak, nem nyúlnak, nem kopnak, nem fakulnak. 100 % pamut alapanyagra dolgoznak, Fruit of the loom pólókat használnak
Terveznek és készítenek férfi pólókat, női pólókat, gyerek pólókat, kapucnis pulcsikat, vászon tornazsákokat és vászon hosszú fülű bevásárló táskákat.