Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Akik a Lehel Csarnok látogatói, vásárlói, tudják, hogy minden hónap közepén rövidebb-hosszabb időre, megjelennek vásári pultjaikkal "kézműveseink". 2019-ben először január 10-12. között, csütörtöktől szombatig a Galéria szinten újra Kézműves Vásár!
6851166113.png
Világbajnok ízek, tüzes ízbombák, csípős gasztronómiai élmények várják a Sárréti Chilifarm standján.

Kézműves szappanok, valamint kézműves partnerek termékei a Szappan.hu kínálatában. Válasszon a bőrtípusának megfelelő szappant! Mosószóda többféle illatban kapható!

Saját készítésű bőrövek a Passa bőrdíszmű műhelyéből a legkülönbözőbb színben és méretben. Méretre igazítás a helyszínen!

Hagyományos mézes puszedlik, lekváros, diós, csokis, kókuszos és mogyorós mézes sütemények, valamint mézes lapok Kozma Zoltán mézeskalács-készítő népi iparművész műhelyéből! Bio tönköly mézes puszedli és bio tönköly mézes lap kapható!

Háziasszonyok figyelem! Konyhai textíliák, mint például kötények, edényfogók, fedőfogók, sütőkesztyűk, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések. A konyhai textilkiegészítők széles palettáját hozza el Önöknek a készítő.

Egyedi tervezésű kollekciók! Ásványokból és ezüstből készített gyűrűk, fülbevalók és karkötők a készítőtől. Különleges divat kiegészítőt keres? Ékesen pompázó kézműves ékszerek közül választhat Boróka kristály patikájában.

Kóstolja meg a természet ízét! Találja meg Ön is a kedvenc My Gift teáját!
Ízelítő a kínálatból:
- Gyümölcs teák (Kókusztejes-Mangó, Áfonyás Muffin)
- Rooibos alapú teák (Sweet Relax, Child Magic)
- Zöld teák (Pure Energy, Go Time)
- Herba teák (Hello Beautiful, Chakra)
- Fekete teák (Sweet Caramel, Black Magic
Teázási kellékek: csészék, teadobozok, teaszűrők.

Gyümölcssajtok, reform csemegék a RE–MA BIO műhelyéből! Erdei gyümölcsökből készített gyümölcssajtok, mogyorós csoki, borzas ropogós és sok-sok kézműves finomság várja standon. Kóstolta már a békebeli receptúra alapján készített karamellánkat vagy a házi csokikat? Ne hagyja ki! Reform csemegékkel és édesen csábító finomságokkal szeretettel várják a Galéria szinten, a Posta melletti hídon és a mozgólépcsőknél!

Kövessen minket a facebookon is „Kézműves vásár a Lehel Csarnokban”!