Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Ha hónap közepe, akkor Kézműves Vásár a XIII. kerület legkedveltebb bevásárlóhelyén, a Lehel Csarnokban! Február 15-17. között találkozhat és vásárolhat a kézművesek standjainál a Galéria szinten!
5601454321.png
Szívvel lélekkel, Magyar termelőtől!
A Bogár család a világ legerősebb chilifajtáit is termeszti. A chili termékeket saját termesztésű chili paprikából, saját recept alapján, a magyar ízvilághoz alkalmazkodva készítik el és zárják palackba, hogy a gazda szavait idézzük: „Chilit készítünk magyarul”.
Chili szószok és krémek, mártogatósok, chili eszenciák, szárított, füstölt, őrölt, savanyított chili, ropogtatni való és édes chili élmények a Sárréti Chilifarm kínálatában.
Elfogyott a chili készlete? Szeretné megkóstolni a Sárréti Chilifarm termékeit? Vásárra fel!

Termelői méz, fejedelmi ízek!

28féle méz! Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek fantasztikus választékával érkezik Vizsolyból, Mézes Gergő méhészete. Fülgyertyát, propoliszt, méhpempőt vagy virágport keres? Mézes Gergőnél megtalálja! Mézeit ajánlja reggelihez, süteményekhez, ételek és italok, így teák ízesítéséhez is! A hónap slágere a „Teavarázs”

Mézes csodák Kozma Zoltán népi iparművész műhelyéből
Hagyományos mézes puszedlik, fogyasztható és emléknek szánt mézes figurák, valamint mézes sütemények (narancsos, kókuszos, csokis, diós és szilvalekváros) a Kézműves Vásáron! Válassza Kozma Zoltán mézes lapjait és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra. Bio tönköly mézes puszedli és mézes lap is kapható!

Fenséges ízek
Legyen az bármilyen évszak, a Derecskei Fenséges lekvárok és zöldségkrémek az asztalára csempészik a nyár üzenetét, a gyümölcsök és zöldségek ízét. Reggelire, uzsonnára, ételekhez és süteményekhez válassza kistermelői gazdaságból származó, tradicionális receptúra alapján készített Derecskei Fenséges kézműves lekvárokat és zöldségkrémeket.

Kézi szövésű rongyszőnyegek a készítőtől! Párnák, figura puffok a Tarkabarka kínálatában!
Hagyományos kézi technikák alkalmazásával, természetes alapanyagokból készített, könnyen tisztítható pihe-puha rongyszőnyegek gazdag választéka a Tarkabarka Rongyszőnyeg Manufaktúrától. A legkülönbözőbb színek és méretek közül választhat! Nem találja az elképzelt színt, vagy méretet? Elkészítik Önnek! Ha megveszi, megszereti!
Újdonság! Ülőpárnák, gerinckímélő párnák, henger párnák, valamint olasz bútorszövetből készített lemosható figura puffok kicsiknek és nagyoknak!

Szappan.hu

Természetes alapanyagokból készült kézműves szappanok, valamint kézműves partnerek termékei a szappan.hu, kínálatában. Válasszon a bőrtípusának megfelelő szappant! "Kettőt fizet, hármat vihet!" szappanakció a szappan.hu standján, ahol már kecsketejes szappan is kapható!
Újdonság! Autó üléshuzat kímélő bútorszövetből, és ülőpárnák a Tarkabarka kínálatában!

Tegye egyedivé megjelenését Laura ásványkő ékszerekkel!
Egyedi tervezésű kollekciók! Gyűrűk, fülbevalók, karkötők, medálok és gyöngyök mesés kínálata várja Laura standján. Válasszon az alkalomnak megfelelő divat kiegészítőt! Keresse Laura ásványkő ékszereit a Galéria szinten, a mozgólépcsők melletti hídon.

Passa Bőrövek
Kézműves bőrövek a Passa bőrdíszmű standján! Férfi, női és gyermek bőrövek gazdag kínálatából a legkülönbözőbb színek közül választhat! Méretre igazítás a helyszínen!

Tradíció új köntösben!
A Mester Kamra polcain nagyszüleink receptje alapján készült lekvárok, chutney-k és szörpök találhatók. A termékek megalkotásánál arra törekednek, hogy azok ne csak egy pirítóson, hanem főételek mellett is megállják a helyüket, új ízeket csempészve a megszokott fogások mellé.
Ínyencségeiket az ízkombinációk teszik egyedivé. Kínálatukban mindenki megtalálhatja a saját kedvére valót. Az ízkombinációk mellett jól megférnek a tradicionális slágertermékek is, mint az örök érvényű sárgabarack- vagy szilvalekvár. Termékeik mentesek minden fajta mesterséges adalékanyagtól, tartósítószerektől. Kínálatukban megtalálhatóak szörpök, hagyományos lekvárok, diabetikus gyümölcspürék, lekvár különlegességek, chutneyk.
Válogasson a Mester Kamra polcairól!