Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
November 16-18. (csütörtök-szombat) között, a Lehel Csarnok Galéria szintjén, a Posta melletti hídon és a mozgólépcsőknél ismételten Kézműves Vásár! Ha idejében el akarja kezdeni a karácsonyi készülődést, akkor érdemes ellátogatni a kiállító kézműves árusokhoz!
0742415971.png
Szívvel lélekkel, magyar termelőtől!
A Bogár család a világ legerősebb chilifajtáit is termeszti. A chili termékeket saját termesztésű chili paprikából, saját recept alapján, a magyar ízvilághoz alkalmazkodva készítik el és zárják palackba, hogy a gazda szavait idézzük „Chilit készítünk magyarul!”. Friss chili paprika, chili szószok és krémek, mártogatósok, chili eszenciák, szárított, füstölt, őrölt, savanyított chili, ropogtatni való és édes chili élmények a Sárréti Chilifarm kínálatában, akik garantáltan tüzes ízekkel érkeznek.

Termelői méz, fejedelmi ízek!
28féle méz! Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek fantasztikus választékával érkezik Vizsolyból, Mézes Gergő méhészete. Fülgyertyát, propoliszt, méhpempőt vagy virágport keres? Mézes Gergőnél megtalálja!

Mézes csodák Kozma Zoltán népi iparművész műhelyéből
Hagyományos mézes puszedlik, fogyasztható és emléknek szánt mézes figurák, valamint mézes sütemények (narancsos, kókuszos, csokis, diós, mandulás és szilvalekváros) a Lehel Csarnok Galéria szintjén! Válassza mézes lapjaikat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra. Mézesen csábító finomságokkal várják az érdeklődőket, vásárlókat a standnál.

Fenséges ízek
Legyen bármilyen évszak, a Derecskei Fenséges lekvárok és zöldségkrémek az asztalára csempészik a nyár üzenetét, a gyümölcsök és zöldségek ízét. Reggelire, uzsonnára, ételekhez és süteményekhez, válassza a kistermelői gazdaságból származó, tradicionális receptúra alapján készített Derecskei Fenséges kézműves lekvárokat és zöldségkrémeket.

eManufaktúra
Minden, ami testápolás! Természetes alapanyagú hidratáló juhtejes és kancatejes szappanok, juhtejes testápolók, valamint szilárd fürdőolajak (fürdő rudak) az eManufaktúra kínálatában. Ennivaló finomságok! Hidegen sajtolt magolajok, ételekhez villányi borlekvár különlegességek több ízben!

Hőgyészi Levendula-Farm
100%-os levendula illóolaj, levendulavíz, levendula illatzsákok, alvópárnák, asztali díszek és lakásdíszek a Hőgyészi Levendula-Farmról. Látogasson el standhoz, ismerje meg levendulából készített kézműves termékeket.

Kézi szövésű rongyszőnyegek a készítőtől
Hagyományos kézi technikák alkalmazásával, természetes alapanyagokból készített, könnyen tisztítható pihe-puha rongyszőnyegek gazdag választékával érkezik a Tarkabarka Rongyszőnyeg Manufaktúra. A legkülönbözőbb színek és méretek közül választhat! És ha mégsem találja a megfelelő szőnyeget, kívánsága szerint elkészítik azt Önnek!

Kézműves gyertyák a galérián!

Semmi nem kölcsönöz olyan meghittséget a pillanatnak, mint a gyertya fénye. A mívesen elkészített gyertya díszíti otthonát és emeli a hangulat élményét. Válasszon Ön is az alkalomnak megfelelő gyertyát a Viaszmíves standján. A gyertyákat rendelésre is elkészítik!

Szappan.hu
Természetes alapanyagokból készült kézműves szappanok, valamint kézműves partnerek termékei a szappan.hu kínálatában. Válasszon a bőrtípusának megfelelő szappant! "Kettőt fizet, hátrmat vihet!" szappanakció a szappan.hu standján, ahol már kecsketejes szappan is kapható!

Laura mesés ásványkő ékszerei a galérián
Egyedi tervezésű kollekciók! Gyűrűk, fülbevalók, karkötők, medálok, valamint gyöngyök mesés kínálata várja Laura standján. Válasszon az alkalomnak megfelelő divat kiegészítőt! Keresse Laura ásványkő ékszereit a galérián, a mozgólépcsők melletti hídon.

Tradíció új köntösben!

A Mester Kamra családi lekvár- és chutneymanufaktúra különleges kínálatában ötvöződik a tradíciókhoz való ragaszkodás és a folyamatos megújulásra való törekvés. Termékeik hagyományos módszerekkel, ám rendkívül izgalmas ízpárosításokban készülnek, ezért nagyszerű kiegészítőivé tudnak válni bármilyen fogásnak. Termékeik 100%-ban valódi gyümölcs felhasználásával készülnek, tartósító-, adalék-, és színezőanyagot nem tartalmaznak. A kínálatban megtalálhatóak szörpök, hagyományos lekvárok, diabetikus gyümölcspürék, lekvár különlegességek, chutneyk.

Ajándéktárgyak, dísztárgyak a galérián!

Egyedi ajándéktárgyak, dísztárgyak, Csuhé Betlehem és különleges karácsonyfadíszek! A termékeket kézimunkával készítik, minőségi alapanyagokból, dekorációként színes gombokkal, szalagokkal, fafaragványokkal, csipkékkel. Megrendelésre névre szóló ajándékot, egyedi ajándéktárgyakat, naplókat, névtáblákat, ajtókopogtatókat, fali dekorációkat is készítenek.