Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A folyamatos vásárlói érdeklődés és növekvő népszerűsége miatt október 12. és 14. között, csütörtöktől szombatig, ismételten Kézműves Vásár a Lehel Csarnok Galéria szintjén!
1916134983.png
Szívvel lélekkel, Magyar termelőtől!
Garantáltan tüzes ízekkel érkezik a Bogár család, akik a világ legerősebb chili fajtáit is termesztik. Chili termékeiket saját termesztésű chili paprikából, saját recept alapján, a magyar ízvilághoz alkalmazkodva készítik el és zárják palackba -, hogy a gazda szavait idézzük „Chilit készítünk magyarul!”.
Friss chili paprika, chili szószok és krémek, mártogatósok, chili esszenciák, szárított, füstölt, őrölt, savanyított chili, ropogtatni való és édes chili élmények a Sárréti Chilifarm kínálatában.

Termelői méz, fejedelmi ízek!
28féle méz! Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek fantasztikus választékával érkezik Vizsolyból, Mézes Gergő méhészete. Fülgyertyát, propoliszt, méhpempőt vagy virágport keres? Mézes Gergőnél megtalálja! Mézes Gergő

Mézes csodák Kozma Zoltán népi iparművész műhelyéből
Hagyományos mézes puszedlik, fogyasztható és emléknek szánt mézes figurák, valamint mézes sütemények (narancsos, kókuszos, csokis, diós, mandulás és szilvalekváros) a standon. Válassza mézes lapjaikat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra! Mézesen csábító finomságokkal várják Kozma Zoltán pultjánál!

Fenséges ízek

Legyen bármilyen évszak, a Derecskei Fenséges lekvárok és zöldségkrémek az asztalára csempészik a nyár üzenetét, a gyümölcsök és zöldségek ízét.
Reggelire, uzsonnára, ételekhez és süteményekhez válassza a kistermelői gazdaságból származó, tradicionális receptúra alapján készített kézműves lekvárokat és zöldségkrémeket.

eManufaktúra
Minden, ami testápolás! Természetes alapanyagú hidratáló juhtejes és kancatejes szappanok, juhtejes testápolók, valamint szilárd fürdőolajak (fürdő rudak) az eManufaktúra kínálatában.
Ennivaló finomságok! Hidegen sajtolt magolajok, ételekhez villányi borlekvár különlegességek több ízben az eManufaktúra standján!

Hőgyészi Levendula–Farm
100%-os tisztaságú levendula illóolaj, levendulavíz, levendula illatzsákok, alvópárnák, asztali díszek és lakásdíszek a Hőgyészi Levendula–Farmról.
Látogasson el standhoz, ismerje meg levendulából készített kézműves termékeket.

Kézműves gyertyák a Lehel Csarnok Galéria szintjén!
Semmi nem kölcsönöz olyan meghittséget a pillanatnak, mint a gyertya fénye. A mívesen elkészített gyertya díszíti otthonát és emeli a hangulat élményét. Válasszon Ön is az alkalomnak megfelelő gyertyát a Viaszmíves standján. A gyertyákat rendelésre is elkészítik!

Szappan.hu
Természetes alapanyagokból készült kézműves szappanok, valamint kézműves partnerek termékei a szappan.hu, kínálatában. Válasszon a bőrtípusának megfelelő szappant!
"KETTŐT FIZET, HÁRMAT VIHET!" - szappanakció a szappan.hu standján!
Már kecsketejes szappan is kapható!

Laura mesés ásványkő ékszerei

Egyedi tervezésű kollekciók! Ásványokból, természetes anyagokból készített gyűrűk, fülbevalók, karkötők, medálok, valamint gyöngyök mesés kínálata várja Laura standján. Válasszon az alkalomnak megfelelő divat kiegészítőt! Keresse Laura ásványkő ékszereit a Galéria szinten, a mozgólépcsők melletti hídon.

Tradíció új köntösben!
A Mester Kamra családi lekvár és chutney manufaktúra különleges kínálatában ötvöződik a tradíciókhoz való ragaszkodás és a folyamatos megújulásra való törekvés. Termékeik hagyományos módszerekkel, ám rendkívül izgalmas ízpárosításokban készülnek, ezért nagyszerű kiegészítőivé tudnak válni bármilyen fogásnak. Termékeik 100%-ban valódi gyümölcs felhasználásával készülnek, tartósító, adalék, és színezőanyagot nem tartalmaznak.
Kínálatukban megtalálhatóak szörpök, hagyományos lekvárok, diabetikus gyümölcspürék, lekvár különlegességek, chutneyk.

Újdonság! Azok a csodálatos gyógynövények!
A Herbatea Manufaktúránál tudatosan dolgoznak azon, hogy a Kárpát-medencében honos, jótékony hatású, válogatott gyógynövényekből és fűszerekből teákat, szirupokat és fűszereket készítsenek. Az egészségtudatos, modern gasztronómiát kedvelő életérzést szeretnék képviselni és nagy gondot fordítanak arra, hogy jó minőségű élelmiszereket juttassanak el mindenkinek. Termékeik hozzáadott tartósítószert, ízfokozót, aromát nem tartalmaznak.
Hitvallásuk, hogy a gyógynövények is lehetnek jóízűek és hozzájárulnak az egészségesebb boldogabb élethez. A termékeket olyan kompozícióban állítják össze, hogy a gyógynövények jótékony hatása érvényesüljön és egy finom, valamint szerethető termékpalettát és ízvilágot nyújtson a fogyasztóknak.
Gyógynövényes teakeverékek, gyógynövényes szirupok és gyógynövényes fűszerek a Herbatea Manufaktúrától!