Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Kézműves Vásár a Lehel Csarnokban

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Nyáron nélkülöznünk kellett és sokan is keresték, kérdezték, hát itt az örömteli válasz: szeptember 14-e és 16-a között (csütörtöktől szombatig), a Galéria szinten ismételten Kézműves Vásár!
5471439908.png
Szívvel lélekkel, Magyar termelőtől!
A Bogár család, a világ legerősebb chilifajtáit is termeszti. Chili termékeiket saját termesztésű chili paprikából, saját recept alapján, a magyar ízvilághoz alkalmazkodva készítik el és zárják palackba, hogy a gazda szavait idézzük: „Chilit készítünk magyarul”.
Friss chili paprika, chili szószok és krémek, mártogatósok, chili eszenciák, szárított, füstölt, őrölt, savanyított chili, ropogtatni való és édes chili élmények a Sárréti Chilifarm kínálatában.

Termelői méz, fejedelmi ízek!

Közel harmincféle méz! Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek fantasztikus választékával érkezik Vizsolyból Mézes Gergő méhészete. Fülgyertyát, propoliszt, méhpempőt vagy virágport keres? Mézes Gergőnél megtalálja!

Mézes csodák Kozma Zoltán népi iparművész műhelyéből
Hagyományos mézes puszedlik, fogyasztható és emléknek szánt mézes figurák, valamint mézes sütemények (narancsos, kókuszos, csokis, diós, mandulás és szilvalekváros) lesznek vásárolhatók! Válassza mézes lapjaikat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra.

Fenséges ízek
Legyen az bármilyen évszak, a Derecskei Fenséges lekvárok és zöldségkrémek az asztalára csempészik a nyár üzenetét, a gyümölcsök és zöldségek ízét.
Reggelire, uzsonnára, ételekhez és süteményekhez, válassza a kistermelői gazdaságból származó, tradicionális receptúra alapján készített kézműves lekvárokat és zöldségkrémeket.

eManufaktúra
Minden, ami testápolás! Természetes alapanyagú hidratáló juhtejes és kancatejes szappanok, juhtejes testápolók, valamint szilárd fürdőolajak (fürdő rudak) az eManufaktúra kínálatában.
Ennivaló finomságok! Hidegen sajtolt magolajok, ételekhez villányi borlekvár különlegességek több ízben!

Kézi szövésű rongyszőnyegek a készítőtől

Hagyományos kézi technikák alkalmazásával, természetes alapanyagokból készített, könnyen tisztítható pihe-puha rongyszőnyegek gazdag választékával érkezik a Tarkabarka Rongyszőnyeg Manufaktúra. A legkülönbözőbb színek és méretek közül választhat és ha mégsem találja a megfelelő szőnyeget, elkészítik Önnek! Tarkabarka Rongyszőnyeg Manufaktúra a Galéria szinten!

Hőgyészi Levendula-Farm
100%-os tisztaságú levendula illóolaj, levendulavíz, levendula illatzsákok, alvópárnák, asztali díszek és lakásdíszek a Hőgyészi Levendula-Farmról.
Látogasson el standhoz, ismerje meg levendulából készített kézműves termékeket.

Kézműves gyertyák a galérián!
Semmi nem kölcsönöz olyan meghittséget a pillanatnak, mint a gyertya fénye. A mívesen elkészített gyertya díszíti otthonát és emeli a hangulat élményét. Válasszon Ön is az alkalomnak megfelelő gyertyát a Viaszmíves standján. A gyertyákat rendelésre is elkészítik!

Szappan.hu
Természetes alapanyagokból készült kézműves szappanok, valamint kézműves partnerek termékei a szappan.hu, kínálatában. Válasszon a bőrtípusának megfelelő szappant! Már kecsketejes szappan is kapható!
"Kettőt fizet, hármat vihet!" szappanakció a szappan.hu standján!

Laura mesés ásványkő ékszerei a galérián
Egyedi tervezésű kollekciók! Ásványokból, természetes anyagokból készített gyűrűk, fülbevalók, karkötők, medálok, valamint gyöngyök mesés kínálata várja Laura standján. Válasszon az alkalomnak megfelelő divat kiegészítőt!

Tradíció új köntösben!
A Mester Kamra családi lekvár és chutney manufaktúra különleges kínálatában ötvöződik a tradíciókhoz való ragaszkodás és a folyamatos megújulásra való törekvés. Termékeik hagyományos módszerekkel, ám rendkívül izgalmas ízpárosításokban készülnek, ezért nagyszerű kiegészítőivé tudnak válni bármilyen fogásnak.
Termékeik 100%-ban valódi gyümölcs felhasználásával készülnek. Tartósító, adalék, és színező anyagot nem tartalmaznak.
Kínálatunkban megtalálható: szörpök, hagyományos lekvárok, diabetikus gyümölcspürék, lekvár különlegességek, chutneyk.