Kezdőlap Lehel CsarnokHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Homlokzat- és tetőfelújítási munkák a Lehel Csarnokban

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Az évente több millió látogatót fogadó Lehel Csarnokot 15 éve vehette birtokba a XIII. kerület és a főváros lakossága. 2017. júniusában két nagyobb léptékű karbantartási munka kezdődik el. A tetőfelújítási munkák a Lehel Csarnok nyitvatartási idején kívül, a vásárlói forgalom - beleértve a parkolóterületek használhatóságát is -, akadályozása nélkül történik. A felújítási munkák a tervek szerint 2017. december végéig tartanak.
5063231405.png
A Lehel Csarnok karbantartási munkálatainak során kiemelt feladat lesz a homlokzat- és a tető felújítása. A kivitelezés a vásárcsarnok nyitvatartási idején túl, hétvégén és éjszaka történik (hétköznap 19.00-06.00 óra között, szombaton, 15.00-06.00 óra között, vasárnap 14.00-06.00 óra között), a vásárlói forgalom akadályozása nélkül.

A homlokzat felújítási munkák I. üteme a Váci úti oldalon a vásárlói közönség elől szakaszosan elzárt területen, a forgalom lehetőség szerinti legkisebb akadályozása mellett június 15. és november 1. között készül.

A megújult külső eredményeképpen és a tetőfelújítás elkészültével a vásárlók, kereskedők és a dolgozók hő- és komfortérzetének javulása, azaz télen melegebb, nyáron hűvösebb belső hőmérséklet várható. A lehető legkevesebb zavaró hatással tervezett felújítás ideje alatt mindenki megértő türelmét az esetleges lezárások melletti figyelmes közlekedést kérjük a munkálatok befejezéséig.