Kezdőlap Lehel Csarnok
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Lehel Csarnok

Meggy-parti a Lehel Csarnokban

7579633717.png
A mennyei meggy! Az idén korán beköszönő nyár – mert tavasz, ismerjük el, az nem nagyon volt – hozott hideget, meleget egyaránt. Kinek mit. Azon őstermelők és hobbikertészek, akiknek a kertjeiben meggyfa hozott termést, örülhettek, mert egyrészt bőségesen sütött a nap, másrészt szomorkodhattak is, mert ezidáig igen csapadékos nyarat tudhatunk magunk mögött. Fentiek miatt a meggy minősége és ára is széles spektrumon mozog. A szakmai szervezetek szerint óriási árzuhanás várható a következő néhány napban.

Gombavizsgálat a Lehel Csarnokban - megújult helyszínen, megújult külsővel

5033577877.png
Örömmel értesítjük a kerületi lakosokat és a Lehel Csarnok vásárlóit, látogatóit, hogy idén júniustól hivatalosan is visszakapja eredeti funkcióját a Lehel Csarnok Váci úti oldalában található lakossági Gombavizsgáló helyiség. Gyakorlott gombaszakellenőrünk hétfő-kedd-szerdai napokon 08:00 és 12:00 óra között várja gombavizsgálattal és szaktanácsadással a hétvégén eredményesen kiránduló gombagyűjtőket.

Lehel Csarnok - Vásárlói, látogatói igényfelmérés

6776600006.png
A Lehel Csarnokot látogató XIII. kerületi lakosok és a kerületen kívülről érkező vásárlók igényeinek megismerése, felmérése érdekében kérjük a kedves vásárlóközönséget a cikkből elérhető kérdőív kitöltésére.

Elköltözik a Lehel Csarnokból a Kormányhivatal

1424203990.png
2016. augusztus 25-től a Lehel Csarnokból (1134 Budapest, Váci út 9-15.) új helyre költöznek a XIII. kerületi Kormányhivatal egységei, a Hatósági Osztály 1. és 2. és a Gyámügyi Osztály.