Kezdőlap Lehel Csarnok
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió
A Közszolgáltató Ingatlangazdálkodás Beruházás Kultúra Közterület/Parkolás Sport

Hírlevél

Bármikor lemondható: Leiratkozás

Lehel Csarnok

Tájékoztató árak a Lehel Csarnokból - 2017. március 24.

8173738974.png
Továbbra is nagy szeretettel és széles árukínálattal várja látogatóit, vásárlóit a XIII. kerület legkedveltebb piaca, a Lehel Csarnok. Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy 2017. március 20-tól a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Hegedűs Gyula utcai Központi Ügyfélszolgálati Irodája a Lehel Csarnok Galéria szintjére költözött.

Elköltözik a Lehel Csarnokból a Kormányhivatal

1424203990.png
2016. augusztus 25-től a Lehel Csarnokból (1134 Budapest, Váci út 9-15.) új helyre költöznek a XIII. kerületi Kormányhivatal egységei, a Hatósági Osztály 1. és 2. és a Gyámügyi Osztály.

Modern, gyors lift üzemel a Lehel Csarnokban

1505107554.png
Régi, vásárlói - és természetesen üzemeltetői - igény volt a Lehel Csarnokban működő liftek megújítása, gyorsabbá, kényelmesebbé tétele. A nyáron indult liftcseremunkálatok első szakasza véget ért: a vásárcsarnok centrumában üzemelő panorámalift új külsővel, kényelmesebb használattal és gyorsabb sebességgel várja a kedves Vásárlókat.

Tájékoztató a Lehel Csarnok gombavizsgálati nyitvatartásáról és a piac árairól

7920824618.png
A lakosság részére vadon termő erdei gombák ingyenes bevizsgálását a Lehel Csarnok Piacfelügyelőségén végezzük, csütörtökön és pénteken a Csarnok nyitvatartási idejében.

Új liftek lesznek a Lehel Csarnokban

2607005475.png
Miközben a nyári gyümölcseink egyik kedvence, a "Málna Mánia", a "Kajszi, őszi vásár" és a "Vegye, vigye! - Nagy dinnyevásár" után a "Belecsapunk a lecsóba!" színesíti, illatosítja a Lehel Csarnok életét, július 14-e, hétfőtől, liftfelújítási, liftcsere-munkálatokat kezdünk a vásárcsarnokban.

Mézes hírek

8471801587.png
Betegségmegelőzés érdekében, különösen most, hogy támad az influenza, mindenkinek a figyelmébe ajánljuk az immunerősítés szempontjából is kiemelkedően magas hatékonyságú termékeket: a mézet és a propoliszt. A Lehel Csarnokban 1 szaküzlet és 4 őstermelői asztal kínálatából válogathatnak a kedves Vásárlók rendszeresen ellenőrzött, kiváló minőségű méhésztermékek közül.