Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Nyári kulturális és sportprogramok a XIII. kerületben

Itt a nyár, de még hogy! Bomba jó idő van és abban bízunk, hogy egész nyáron szép időnk lesz, hogy az elsősorban szabadtéri programjaink nagy látogatottságnak örvendjenek és mindenki, aki ellátogat valamelyikre is érezze jól magát rendezvényeinken! Kiemelt programjainkat cikkünkben, a részletes programajánlót a csatolt fájlból ismerhetik meg az érdeklődők!
3105585515.jpg
Szabadtéri programok

Nyáresti Koncertek a Szent István Parkban Versutazás - szerelmes versek - Andaxínház produkciójában, szerelmes versek kávéházi hangulatban.
"A szerelem egy üres bárszék "
Érintjük a verset, alámerülünk,
tapinthatóvá, közvetlenné, érzékileg aktívvá tesszük.
Az élőzene finoman simul a versek hangulatához.
Átadjuk magunkat a csendes pillanatnak.
Érezzük az érintést.

Versek: József Attila, Ady Endre, Weöres Sándor, Szabó Lőrinc, Babits Mihály, Szép Ernő, Fodor Ákos, Petri György, Závada Péter, Walt Whitman, Paul Verlaine, Charles Bukowski, Ignotus, Nick Cave, Pilinszky János, Shakespeare, Rúmi
A részvétel díjtalan!

Július 13-án, szerdán 17.00 órától Mozgásban a kultúra! 2. állomásán Freestyle foci a Béke téren.
Szemfényvesztő trükkök és cselek Magyarország legrangosabb freestyle focis sportolóitól! Nem csak hazánk, de a világ legnépszerűbb labdajátéka a futball, a FlipUnitTeam ezúttal egy zenés koreográfiás, speakelt sportági bemutatóval és trükktanítással egybekötött foglalkoztatással készül a Béke téren.
A részvétel díjtalan!

Július 14-én, csütörtökön 15.00 órától Lakóközösségi napok - Újra együtt játszhatunk!, ezúttal a Gyermek téren.
A klímatudatos szemlélet mentén, a Zöld Ponttal összeállított játékos, ismeretszerző programokkal várjuk a Gyermek téren a környéken lakó gyerekeket és szüleiket, kiegészítve helyi ügyek megbeszélésével és az Ifjúság évéhez kapcsolódó aktivitásokkal. A Gondos Gazdi Program a kutyásoknak kínál újdonságokat, de egészségmegőrző, szűrő és tanácsadási szolgáltatást is nyújtunk. Lesz élményfestés és talléros játék. A rendezvényen könnyen elsajátítható bűvésztrükkök bemutatására és tanítására is sor kerül, a kicsik pedig kipróbálhatják az óriás csúszdát.
A részvétel díjtalan!