Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

AngyalFolk EXTRA

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Hamarosan elérkezik a várva várt augusztus 29-e, idén végre újra népviseletbe bújik a kerület és igazi "angyalfolki" hangulat száll az utcákra.
3649150998.jpg
Ebben az évben nem csak a Dagály utca telik meg kultúrával, ugyanis kisvonatunk segítségével egy hatalmas 09.30-20.00 óra között tartó ROADSHOW keretében 6 állomáson keresztül bejárjuk szeretett kerületünket!

Helyszíneinken egy órás hagyományőrző folk programokkal, az Angyalföldi Vadrózsa és Vadvirág Néptáncegyüttes jóvoltából ÉLŐ ZENÉS FLASHMOB-bal, kikiáltóval, toborzóval, ÓRIÁSBÁBOK-kal, sőt VÁSÁRI KOMÉDIÁS ELŐADÁS-sal készülünk!

A Tücsöktanya egész nap várja a gyermekeket TÜCSÖKKERTI PIKNIK programjára, kézműves foglalkozásban és gyermek előadásokban biztosan nem lesz hiány!

Minden évben gondolunk az aktív kikapcsolódást kedvelőkre is, a MOZGÁSTÉR idén is várja majd a látogatókat a Dagály parkban rekeszmászással, felfújható Exatlon pályával és aerotrim, 3D karikával.

A kerületben található kerékpárútvonalaink népszerűsítésére nyereményjátékot hirdetünk!

A Dagály utcai könyvtárba látogatók pedig részt vehetnek a könyvtár PorTéka programján 10.00 és 16.00 óra között, amelynek keretében teljes szolgáltatással, használt dokumentumok árusításával, év végéig szóló ingyenes beiratkozási lehetőséggel várják a hozzájuk ellátogatókat.
A könyvtár kertjében pedig az érdeklődők augusztusi aratási ünnep köré szervezett, népi játék- és kismesterség szakoktató vezetésével tartott kézműves foglalkozáson vehetnek részt.
A foglalkozáson való részvétel regisztrációhoz kötött, ezt megtehetik:
E-mailben: fszek1308@fszek.hu, telefonon: +36-1/340-3309 és személyesen a könyvtárban (hétfő, szerda, csütörtök:13.00-19.00, kedd: 10.00-16.00, péntek: 09.00-15.00 óra között)

További információk:

https://www.kult13.hu/event/angyalfolk-extra/
1. és 6. állomás: https://fb.me/e/1U4kTdEzr
2. állomás: https://fb.me/e/2ozldMdyy
3. állomás: https://fb.me/e/1SGpZM3oB
4. állomás: https://fb.me/e/1CaCPsn4l
5. állomás: https://fb.me/e/1aTMRtWM0

Kapcsolódó dokumentum

ANGYALFOLK EXTRA

Kapcsolódó galéria

AngyalFolk EXTRA (1 kép)