XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

KezdőlapUgrás a tartalomhozAlapértelmezett verzió

Ön jelenleg itt jár:
KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Májusi kulturális és sport programajánló

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Mindannyian vágyunk ki a szabadba, hiszen már csalogat a tavaszi idő mindenkit a friss levegőre, a napfényre. Ha rendezvényeken való összejövetelekre még nem is, de irodalmi szabadtéri sétára, kerítéskiállítás-látogatásra kellemes lehetőség nyílhat május hónapban a XIII. kerületben is. Kiemelt ajánlóinkat cikkünkben, részletes programajánlónkat a mellékelt programfüzetből ismerhetik meg az érdeklődők!
8599818711.jpg
József Attila Művészeti Napok - JAMN 2021.
Május 5-én, szerdán egész nap Radnóti nyomában egyéni szabadtéri sétával, útvonalajánlóval és interaktív irodalmi játékkal várjuk az érdeklődőket!
A szabadtéri séta útvonalát a program napján tesszük közzé!
A részvétel díjtalan!
Az útvonal megtekinthető: a Kult13 Facebook oldalon és a kult13.hu weboldalon.

József Attila Művészeti Napok - JAMN 2021.

Május 5-én, szerdán 10.00 órától Rendhagyó irodalomóra Radnóti Miklósra és Gyarmati Fannira emlékezve (online)
A részvétel díjtalan!
Megtekinthető: a Kult13 Facebook oldalon, a SKult13 YouTube csatornán és a kult13.hu weboldalon.

Május 7-én, pénteken 19.00 órától a PénteK13 – Színpadon a Kerület! – programsorozat keretében PINOKKIÓ - ONLINE mesemusical Carlo Collodi műve alapján, a CseppSzínház előadásában.
Dzsepetto a magányos fafaragó egy kicsi bábut farag, akit a Tündér életre kelt, hogy az öregnek örömöt okozzon. Ezzel fantasztikus kalandok egész sora veszi kezdetét. Pinokkiónak meg kell tanulnia a bátorságot, a hűséget és az őszinteséget, azonban ő csak csetlik-botlik, és egyik butaságot követi el a másik után. De végül, a Tücsök segítségével kiállja a próbát. Szereplők: Pinokkió: Benkő Botond, Dzsepetto: Szabó Endre, Tücsök: Rékai Nándor, Tündér: Nagy Júlia /Fazekas Klaudia, Róka: Unger Vanda/ Domoki Szabolcs, Kandúr: Bús Hanga/ Czirok Laura Zeneszerző: Nikodém Norbert Zenei vezető: Puzsár Norbert Koreográfus: Bokor Zsuzsa, Rendező munkatársa: Szabó Zselyke Rendező: Koffler Gizella Közreműködnek: a Csepp Színitanoda növendékei, valamint: Szabó Endre, Rékai Nándor, Nikodém Norbert - gitár, Varga Zoltán - zongora
A megtekintés díjtalan!
Megtekinthető: a Kult13 Facebook oldalon, a SKult13 YouTube csatornán és a kult13.hu weboldalon.