Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Áprilisi kulturális és sport programajánló

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Bizony tavaszodik. "Bolondos" hónapunkban sem maradunk kultúra és sport nélkül, de ezeket a programokat továbbra is az online felületekre tervezzük vendégeink, látogatóink, partnereink és munkatársaink egészségvédelme érdekében. Kiemelt programajánlónkat cikkünkben,. a teljes kínálatot a csatolt programfüzetből ismerhetik meg az érdeklődők!
5064768541.jpg
Április 13-án, kedden 20.00 órától Sport13 Online kvíz – ÉLŐBEN! Kvízek Nektek, Veletek! Játsszatok velünk és csatlakozzatok hozzánk egy igazán könnyed, szórakoztató, sporttémájú kvízre. A részletekkel a Sport13 facebook oldalán látható eseményben jelentkezünk!
Megtekinthető a sport13 facebook oldalon, SKult13 Youtube csatornán és sport13.hu weboldalon.

Április 16-án, pénteken 19.00 órától a PénteK13 – Színpadon a Kerület! programsorozat keretében Arcképek Online – Fábián László olimpiai és világbajnok öttusázó, sportvezető, XIII. kerületi díszpolgárral beszélgetünk. Interjúbeszélgetéseink vendégei elsősorban XIII. kerületi művészek, hírességek, és ez alkalommal egy jeles kerületi díszpolgárunk, sportszakember, akivel múltról, jelenről, életéről, munkájáról diskurálunk. Mint a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatóját, az ide olimpiai előkészületekről, a pandémia miatti különleges helyzetről is kérdezzük vendégünket.
Beszélgetőtárs, riporter: Tahi-Tóth Gábor
A megtekintés díjtalan!
A beszélgetés megtekinthető a Kult13 facebook oldalon a SKult13 Youtube csatornán és a kult13.hu weboldalon.

Április 17-én, szombaton 09.00-12.00 óra között Kiflihajó koncert, amelyet elsősorban 2-7 éves korú gyermeke részére ajánlunk.
A Kiflihajó egy speciális formájú pékáruból, kifliből készült vízi jármű, amely rendeltetésszerűen a zene tengerén használható. A hajótest válogatott alapanyagokból, dalszövegekből készült, így biztosít szellemi táplálékot az utazóközönség számára.
A Kiflihajó alkalmas kalandozásokra különböző zenei világok közt és természetesen Holvoltholnemországba is bejáratos. A Kiflihajó fedélzetén a jó hangulatról Csücsök kapitány és legénysége gondoskodik változatos zenékkel, interaktív műsorral.
A Kiflihajót a zene viszi előre, a gyermekre, mint Kifli-matrózokra pedig sok érdekes feladat és kaland vár.
Az előadás megtekinthető a Kult13 facebook oldalon a SKult13 Youtube csatornán, és a kult13.hu weboldalon.

Április 18-án, vasárnap Itt írók éltek címmel egyéni szabadtéri séta, útvonalajánlóval és interaktív irodalmi játékkal. A szabadtéri séta útvonalát az esemény napján tesszük közzé.
A részvétel díjtalan!
Az útvonal megtekinthető a Kult13 facebook oldal és a kult13.hu weboldalon.