Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Pályázati felhívás kiállításon való részvételre

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából Társaságunk pályázatot hirdet a kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező képző-, ipar- és fotóművészek számára, kiállításon való részvételre.
3149742321.jpg
A kiállítási időszak 2022. április és 2023. április között tart. A kiállításokat négy helyszínen rendezzük: Újlipótvárosi Klub-Galéria, RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ, Városház Galéria, Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.

Ezen színtereinkre várjuk a kortárs, hivatásukat elsősorban életvitelszerűen művelő képző- és iparművészek jelentkezését, egyéni és csoportos kiállításokon való részvételre.
Egy esetleges járványhelyzet esetére az alkotók számára biztosítjuk a virtuális tárlat lehetőségét, melyről a pályázati adatlapon szükséges nyilatkozni.

Annak érdekében, hogy a pályázati művek elbírálhatóak legyenek, minden pályázó legalább öt művének jó minőségű nyomtatott reprodukciójával, vagy kész katalógussal és részletes szakmai önéletrajzzal, valamint komplett kiállítási szinopszissal, időpont és kiállítási helyszín megjelöléssel pályázhat.

A pályázónak lakcímkártyájának másolatával (csak a lakcímet tartalmazó oldal), vagy nyilatkozatával arról, hogy a XIII. kerületben bérel műtermet, igazolnia kell XIII. kerületi kötődését, amely a pályázat kötelező melléklete. A pályázat szintén kötelező melléklete a pályázati adatlap.

A pályázat, - amely tartalmazza a kötelező mellékleteket- elektronikus úton nyújtható be a kiallitaspalyazat@kult13.hu e-mail-címre.

Pályázati időszak: 2021. április 6. (kedd) és 2021. június 25. (péntek) között.

A pályázatok utolsó leadási határideje: 2021. június 25. péntek 12.00 óra.

A nyertes pályázók a kerületi Szociális-, Egészségügyi és Művelődési Bizottság döntéséről legkésőbb 2021. október hónap folyamán értesítést kapnak.

Kérésre további felvilágosítással és információval az Újlipótvárosi Klub-Galéria munkatársai (dr. Benedek Szilvia Virág +36-30/452-7011, benedekvirag@kult13.hu; Tigyi Aliz: +36-30/453-1951, tigyializ@kult13.hu; Kósa Gergely: +36-70/492-0985, kosagergely@kult13.hu) rendelkezésre állnak.

Kapcsolódó dokumentum

Pályázati adatlap