Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Lakóközösségi Napok a Jászai Mari téren

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Augusztus 10-én, hétfő 16.00 és 18.00 óra között ismét Lakóközösségi Napok rendezvény, ezúttal új helyszínen, a Jászai Mari téren, hétfői napon és rövidebb időben kerül lebonyolításra. A rendezvényen belül ezúttal is különböző stílusok, műfajok és tevékenységek jelennek meg, hiszen a 2020-as esztendő programjának mottója: „Sokszínűséggel az élhető környezetünkért”!
6141352076.jpg
Ezáltal is igyekszünk a különböző rétegből és korosztályból jelenlevők igényeit kielégíteni. A sátrakban és szabadtéren szerepet kap a klímaváltozás és a környezetvédelem is, amit a közönséggel használati tárgyakon keresztül interaktív módon kapcsolunk be az egyes tevékenységekbe. Lesz játékos környezetvédelem, kreatív újrahasznosítás, Gazdálkodj a vízzel! Eco Game és Cardline környezetvédelmi társasjáték. A Gondos Gazdi program során ebösszeírás, étrend tanácsadás, kutya képzés, akadálypálya és kutyakozmetika is várja a gazdit és kutyáját. Az ingyenes egészségügyi szolgáltatások keretében vérnyomás, -vércukor, -koleszterinszint mérésre kerül sor. A BRFK folytatja az ingyenes kerékpárregisztrációt és a digitális kresz totót. A Közterületfelügyelet "Randevú a biztonsággal" programja beszélgetésre invitálja látogatókat, a kerületi óvodák kreatív újra hasznosítható anyagokból készült kézművesjátékai is helyet kapnak a rendezvényeken. A sporttéren asztalitenisz várja a sportolni vágyókat. A színpadon helyet adunk a könnyűzenének és a zumbázni vágyó közönségnek is.

A programok a SKult13 és a Szociális és Köznevelési Osztály (XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ és a Prevenciós Központ), XIII. kerületi Egyesített Óvoda közös szervezésében valósulnak meg.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A belépés díjtalan!

További információ
Szalkai Lajos
+36 30 453 4264
szalkailajos@kult13.hu