Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Vakáció-sziget - A nyár legsokszínűbb tábora a Margitszigeten!

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
2020. június 15. és augusztus 28. között minden hétköznap (08.00-16.00) várja a táborozni vágyó gyermekeket 6-tól 12 éves korig a Vakáció-sziget a Margitszigeten, a XIII. Kerületi Önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborában.
2585394693.jpg
Gyermekében egy kis művész lakozik? Esetleg érdekli a színház, a színjátszás varázslatos világa? Netán egy kis örökmozgó, tele energiával? Ne is keressen tovább, a Vakáció-sziget táborban mindent megtalál!

A táborba jelentkező gyerekek akár hetente más és más tematikus programcsoport közül választhatnak:

1. Színház az egész világ! táborrész, ahol hivatásos drámapedagógusok segítségével nyernek bepillantást a kulisszák mögé a résztvevők.
2. Örökmozgók! ahol a játszóházi hangulat várja a résztvevőket (laserforce, medencés foglalkozások és sok más sportos program).
3. Kreatív-sziget! ahol kézműves foglalkozások, szabás-varrás, agyagozás és egyéb szakkörök lesznek.


Jelentkezési feltételek

A táborba heti és egész nyári jelentkezést is egyaránt elfogadunk 2020. március 3-tól, de legkésőbb az adott tábori hét kezdetét megelőző hét kedd éjfélig!
Elektronikus úton ide kattintva, személyesen az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ (1131 Bp., József Attila tér 4.) lehetséges.
Tovább információ: Steiner Ádám +36-30/958-6543

A jelentkezéshez szükséges:
1. az online jelentkezési lap kitöltése,
2. az elengedő és egészségügyi nyilatkozat (letölthető formában elérhető a jelentkezési felületen) kitöltése.
Az Egészségügyi-Elengedő nyilatkozatot a gyermeknek táborkezdéskor kell magával hoznia és a turnus kezdetekor a táborvezetőknek átadni.

Fontos! Az a jelentkező, aki a táborból igazolatlanul hiányzik, az automatikusan törlődik a rendszerből a további hetekre.

Árak


„Korán kelő” kedvezmény:
Amennyiben a jelentkezés és a tábor díjának teljes és egyidejű befizetése egyaránt megtörténik 2020. március 13-ig, úgy a teljes árból 30% kedvezményt biztosítunk, azaz egy heti táborozás ára 14.000Ft/fő/hét.

Az árak napi 3-szori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna), a programok költségét, illetve buszos szállítás esetén a transzfer költségét is tartalmaznak!
Teljes ár: 20.000 Ft/fő/hét.

Kedvezmények:
- XIII. Kerületi partnerkártyával 16.000 Ft/hét
- Szociális alapú ár: akár 99%-os díjkedvezménnyel (a határozatban foglaltak szerint)

Testvérkedvezmény:
Testvérek jelentkezése esetén 25%/fő árengedményt biztosítunk a tábor teljes árú részvételi díjából. A testvérkedvezmény csak és kizárólag együttes, azaz azonos héten/heteken való részvétel esetén vehető igénybe és csak teljes árú részvételi díj esetén érvényes. Testvérkedvezmény igénybevétele esetén a tábor heti díja 15.000 Ft/fő/hét.

Egyéb információk a jelentkezésről

A szociális támogatási kérelmeket az Önkormányzat Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottsága 2020. március 31-i ülésén tárgyalja.
A kérelmek leadási határideje 2020. április 30.
A határozatokat ezt követően kapják kézhez a kérelmezők, amellyel a fent feltüntetett időpontokban tudják befizetni a tábori díjat.

A tábor díjának befizetése módja

Készpénzzel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban (AJAMK) minden hétköznap 09:00-18:00 között.

Átutalással a Sberbanknál vezetett 14100471-68749249-08000003 számú számlára.
Az utaláskor a megjegyzés rovatba szíveskedjenek beírni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket (1. hét, 2. hét stb.), illetve a Vakáció-sziget elnevezést.

Csekken történő fizetés esetén csekket az AJAMK (1131 Bp., József Attila tér 4.) információs pultjánál, a Corner Hotel Angyalföld épületében (Lomb utca 45.), a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központban (Kárpát utca 23.), illetve az Angyalföldi Sportközpontban (Rozsnyay utca 4.) lehet igényelni. A csekken fel kell tüntetni a gyermek nevét, a fizetni kívánt hetet/heteket, valamint a Vakáció-sziget elnevezést.

Befizetési határidők

Befizetés kezdete: 2020.03.03.

A TÁBOR IDEJE ALATT A KIVÁLASZTOTT HETET MEGELŐZŐ KEDDIG LEHETSÉGES A BEFIZETÉS!

XIII. Kerületi partnerkártyával történő fizetésnél szíveskedjenek magukkal hozni a partnerkártyát is! A befizetések utolsó időpontjai minden jelentkezőre érvényesek!

Lemondási feltételek

A tábordíj egészének vagy részarányos hányadának visszafizetésére kizárólag orvosi igazolás ellenében van mód! Az orvosi igazolásokat 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinek.
A visszafizetési lehetőség a szociális alapon támogatást igénybe vevőkre nem vonatkozik.
Az aktuális turnusra való jelentkezést, a turnus első napja előtti hét keddig lehet lemondani írásban, ellenkező esetben a jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár.
Amennyiben a gyermek megkezdi a táborozást, úgy semmilyen visszatérítésre nincs mód orvosi igazolás hiányában.
A tábort lemondani az aktuális hét első napjától visszamenőleg számított hét szerdáig lehetséges, kizárólag írásban!

Amennyiben a táborozó a táborozást megelőzően, vagy a táborozás közben lesz beteg, kizárólag orvosi igazolás ellenében, a táborozási díj egészének, vagy részarányos hányadának visszatérítésére van mód. Az orvosi igazolást 5 munkanapon belül kell bemutatni a tábor szervezőinél személyesen vagy megküldeni e-mailben. A szociális alapon támogatást igénybe vevő táborozók esetében az orvosi igazolás bemutatása után a visszafizetés lehetősége nem áll fent.

Utazás a táborba

A tábor pontos címe 1139 Budapest, Hajós Alfréd sétány 1., amely megközelíthető:
1. Saját gépjárművel a tábor bejáratától 200 méterre lévő Danubius Resort Hotel mögötti és előtti fizetős parkolóig, majd onnan gyalogosan.
2. Tömegközlekedéssel a 26-os busszal
3. A gyermekek utazását – igény szerint és előzetes jelentkezés alapján – a táborba és a táborból saját buszunkkal[4] segítjük.

További információ

Steiner Ádám
+36-30/958-6543
E-mail: vakaciosziget@skult13.hu
Web: www.sport13.hu

[1] Az elengedő nyilatkozatban jelölhetik meg, hogy gyermekük igénybe vesz-e buszos szállítást a táborba, illetve itt jelölhetik meg a megállót is, ahol gyermeküket felvesszük, illetve ahova visszahozzuk.
[2] XIII. Kerületi partnerkártya igénylési lap elérhető az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban, illetve a Polgármesteri Hivatalban, továbbá részletes leírás itt található: http://partnerkartya.budapest13.hu/#keruletkartya-igenylese. A kedvezmény igénybevételének feltétele a partnerkártya bemutatása, amelyre minden XIII. kerületi lakos jogosult.
[3] XIII. kerületi gyerekeknek lehetősége van szociális alapon részt venni a táborban, amelynek önrészi díját a kérelem elbírálása után a Budapest Főváros XIII. Kerületi Szociális és Köznevelési Osztály határoz meg. A maximum 99%-os kedvezmény esetén a tábor heti önrészi díja 200 Ft/fő/hét. A kérelem elérhető az AJAMK információs pultjánál, a Szociális és Köznevelési Osztályon a Polgármesteri Hivatalban, valamint a www.sport13.hu weblapon a Vakáció-szigetre kattintva. A nyomtatványt és az ehhez tartozó mellékleteket (elengedő nyilatkozat, valamint a táboroztatási szerződés) kitöltve a Polgármester Hivatal Szociális és Köznevelési Osztályán lehet leadni hétköznapokon ügyfélfogadási időben. Fontos, hogy a nyomtatványban szerepel egy táboroztatási szerződés. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szociális alapon történő jelentkezéskor a nyomtatványon csak azokat a heteket jelöljék meg, amelyekre jelentkezni szeretnének. Amennyiben nem jelennek meg az adott héten és írásban határidőre lemondás sem érkezik, akkor a táboroztatási szerződés értelmében a tábor teljes költsége kiszámlázásra kerül az igénylő részére.
[4] A busz naponta, reggel 08.00 órakor az Angyalföldi Sportközpontnál (1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.) és 08 óra 15 perckor a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központnál (1133 Budapest, Kárpát utca 23.) veszi fel az arra igényt tartó és előzetesen regisztrált gyerekeket. A visszaérkezés a RaM-ba kb. 16.10, az Angyalföldi Sportközpontba kb. 16.30 órakor lesz. A busz 35 fős, így ennél nagyobb igény esetén a busz többször fog fordulni. A gyerekekre a gyülekezési idő (07.00-08.00 óra) és a délutáni visszaérkezést követő idő (16.10-17.00) alatt képzett felügyelők vigyáznak.

Kapcsolódó galéria

Vakáció-sziget 2020. (1 kép)