Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Lakóközösségi Napok az Országbíró sétányon

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Május 16-án, csütörtökön 15.00 és 19.00 óra között ismét Lakóközösségi Napok rendezvény, a helyszín ezúttal az Országbíró sétány lesz. Az idei esztendőben a Lakóközösségi Napok rendezvénysorozatot a sokszínűség jegyében szervezzük, és minden környékbeli lakost és távolabbról érkező érdeklődőt nagy szeretettel várunk! A Lakóközösségi Nap rendezvényen - a készlet erejéig! - ingyenes egynyári virágosztást is szervezünk!
6474462931.jpg
A virágosztást a kerületi, állandó lakcímmel rendelkező lakosok vehetik igénybe, amelyet az igénylők lakcímkártyájukkal, vagy partnerkártyájukkal kell, hogy igazoljanak! Egy személy egy alkalommal, maximum 5 tő egynyári virág ingyenes átvételére jogosult, amelyet az átvételkor a regisztrációs lapon is rögzítünk.

A sátrakban és a szabadtéren tekerős járgányok, lasertag és ügyességi pálya akadályokkal várja a kihívásokat kedvelőket, de a kisebbek a gyűrűs pecát, a karikadobást és a kézicsocsót is kipróbálhatják. Az óvodások sátrában bábtanulásra hívjuk a gyerekeket, szülőket Brumm- Brumm Brunóval és Kori bácsi bábjaival.

Az ingyenes egészségügyi szolgáltatások kínálata: vérnyomás, vércukor, koleszterinszint mérés, elsősegélynyújtással kapcsolatos bemutató, hallás-és látásélesség vizsgálat, preventív jellegű egészséges életmód tanácsadás, egészséges ételek, turmixok készítése, kóstolása.

A sportot kedvelők akadályfutásban, asztaliteniszben, dartsban, vívásban a teljesítési színt eléréséért ajándéktárgyakra beváltható tallért kapnak. A Zöld Pont és a Gondos Gazdi is kitelepül játékokkal, tanácsadással, versenyekkel.

A színpadi program közös tornával indul, könnyűzenei és musical egyveleggel, zumbával, néptánctanulással és revü műsorral folytatódik, a délutánt a Pedrofon buli zárja.

A programok a SKult13 és a Szociális és Köznevelési Osztály (XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ és a Prevenciós Központ) közös szervezésében valósulnak meg.

A részvétel díjtalan!

További információ
Szalkai Lajos
+36-30/453-4264
szalkailajos@kult13.hu