Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Sound of Silence – Simon & Garfunkel dalai

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13 programsorozat keretében április 26-án, pénteken 19.00 órától Sound of Silence – Simon & Garfunkel dalai koncertre várjuk a zenére igényes közönséget Horgas Eszter - Falusi Mariann és a ClassJazz Band előadására az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.
1027876324.jpg
A fuvolán bármit el lehet játszani – állítja Horgas Eszter fuvolaművész. Most kiváló zenekarával a mára már klasszikusnak számító Grammy-díjas Simon & Garfunkel duó legnépszerűbb dalokat fogják előadni, kicsit másképp. Az énekes-előadóművész Falusi Mariann tolmácsolásában és kivételes hangján élvezhetjük az örökzöld slágereket. A 60-as évek két amerikai énekesének dalai olyan igényes popzenét képviselnek, ami méltán ihlette meg a két művésznőt a produkció összeállítására.

A ClassJazz Band zenekar tagjai: Dajka Krisztián gitár, Hárs Viktor basszus, ének, Kaszás Péter dob, ének, Pusztai Csaba ütőhangszerek, Révész Richárd zongora.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.500 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1.900 Ft, az előadás napján egységesen 3.200 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatók!).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan ide kattintva válthatók.