Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Lakóközösségi Napok a Gidófalvy lakótelepen

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Április 25-én, csütörtökön 15.00 órától ismét útjára indul a XIII. kerület egyik leglátogatottabb, legkeresettebb programsorozata, a Lakóközösségi Napok. Az idei évben a Gidófalvy lakótelepen a Prevenciós Központ lesz a nyitóhelyszín, a programsorozat pedig a sokszínűség jegyében különböző stílusokat, műfajokat és tevékenységeket jelenít meg egy rendezvényen belül.
8575127968.jpg
A sátrakban és a szabadtéren újfajta népi, hagyományőrző és modern játékokba vonjuk be a közönséget.

Az ingyenes egészségügyi szolgáltatások a mérésekre, szűrésekre és a prevencióra helyezi a hangsúlyt: vérnyomás-, vércukor-, koleszterinszint mérés, hallás és szemvizsgálat, étkezési- és egészséges életmód tanácsadás.

A BRFK drog- és bűnmegelőzési játékai és a kerületi óvodák kreatív kézművesjátékai is helyet kapnak a rendezvényen.

A sporttéren darts, akadályfutás, labda „dekázás”, mini trambulin, asztalitenisz, ügyességi játékokban a megadott teljesítési színt eléréséért ajándéktárgyakra beváltható tallért lehet szerezni.

A színpadon helyet adunk színvonalas népi, könnyűzenei, musical irányzatot képviselő fellépőknek, modern tánccsoportoknak, a kerületi nemzetiségi művészeti csoportoknak. A Lakóközösségi Napok minden helyszínének programját rock and roll, jazz/ragtime, könnyedebb rockzenét játszó együttesek élőzenei műsora zárja.

A programok a XIII. Kerületi Önkormányzat Szociális és Köznevelési Osztály (XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ és a Prevenciós Központ) és Társaságunk SKult13 divíziója közös szervezésében valósulnak meg.

A részvétel díjtalan!

További információ
Szalkai Lajos
+36-30/453_4264
szalkailajos@kult13.hu