Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Horányi Juli – Dénes Tibor: Boldogság…

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13 programsorozat keretében február 22-én, pénteken 19.00 órától dokumentarista koncertszínház Cserháti Zsuzsa emlékére az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.
9495047650.jpg
Cserháti Zsuzsa korának meghatározó énekesnője volt, mindenki elismerte hangi kvalitását, tehetségét, mégsem tartozhatott a kor legtámogatottabb művészei közé. Az őt megillető helyre csak a tizenöt éves számkivetettség után kerülhetett, az 1996-os nagy visszatérésekor. Történetét a dokumentarista színház és a koncert eszközeivel mutatja be Horányi Juli énekesnő és zenekara, valamint Märcz Fruzsina és Ágoston Péter színművészek közreműködésével. Az est folyamán hallhatóak lesznek Cserháti Zsuzsa legnagyobb slágerei. A nehéz sorsú énekesnő emlékét ápolni kell, mint minden olyan művészét, aki nyomott hagyott az emberek lelkében.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1.900 Ft, az előadás napján 3.200 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatók!).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan ide kattintva válthatók.