Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Pál Ferenc előadása: Elégedetten az élettel

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A nagy sikerű PénteK13 programsorozat keretében február 15-én, pénteken 19.30 órától Pál Ferenc, a rendkívül népszerű mentálhigiénés szakember Elégedetten az élettel című előadásában például arra is keresi a választ, hogy vajon minden jogos sérelmünk, fájdalmunk, hiányunk ellenére tudjuk-e igazán szeretni az életet?
1003571463.jpg
Vagy hogy nemcsak úgy elviselni, elhordozni, hanem élvezni, örömmel fogadni azt, amit az élet ad, még ha sok mindent nem is kapunk meg, amire vágyunk? Vajon mi lehet a titkuk azoknak, akik küzdelmes, veszteségekkel és tragédiákkal terhelt életútjuk végén is képesek szívből azt mondani: érdemes volt? Akik a legapróbb dolgokban is megtalálják az örömöt? Akiket megoldhatatlan problémáik, betölthetetlen hiányaik sem tudnak nyomorulttá tenni? Meg lehet ezt a titkot tanulni tőlük? Ha igen, hogyan? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a varázslatos előadásairól ismert pap és lélektani szakember, a tőle megszokott élményszerű stílusban.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.200 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1.600 Ft, az előadás napján 2.800 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatók!).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan ide kattintva válthatók.