Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Szinetár Dóra zenekaros koncertje: Újratervezés

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13 programsorozat keretében február 8-án, pénteken 19.00 órától az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban Szinetár Dóra Újratervezés című zenekaros koncertjére várjuk a nagyérdeműt!
5714020344.jpg
Szinetár Dóra Jászai-díjas színésznő, énekesnő, közel három évtizedes pályafutása alatt a zenés- és prózai színpadok klasszikus főszerepeiben és nagysikerű musicalszerepekben nyújtott felejthetetlen alakítást, és vált a nézők kedvencévé. Újratervezés címmel jelent meg nemrég Dóra legújabb szóló lemeze, melyen az elmúlt közel 30 év alatt ikonikussá vált musical slágerekből kapunk egy különleges válogatást. De hallhatjuk Dóra más kedvenceit is, hiszen repertoárja rengeteg zenei stílust ölel fel, a klasszikus musicalektől a sanzonokon át a pop- és filmslágerekig. Ami pedig a műfajokat összehozza, az a színész-énekesnő jól ismert, egyedi előadói stílusa, csodás hangja, és az közreműködő, nagyszerű muzsikusokból álló zenekar.
Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1.900 Ft, az előadás napján egységesen 3.200 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatók!).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan ide kattintva válthatók.