Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

A swing királyai – Louis Armstrong és Louis Prima dalai

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13 programsorozat keretében január 18-án, pénteken 19.00 órára A swing királyai – Louis Armstrong és Louis Prima dalai című fergeteges zenés programra várjuk a műfaj iránt érdeklődő zenebarátokat az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba.
7968553046.jpg
A műfaj aranykorát mások mellett e két trombita- és előadóművész neve fémjelzi igazán. Szerzeményeiket Lázár István trombitás-énekes egyedülálló hitelességgel szólaltatja meg, miközben egy showman humorával szórakoztatja a közönséget. De a műsor fénypontja a legendás Andrew Sisters dalait előadó Fehér Adrienn, Koós Réka, Tunyogi Bernadett trió, akik Adri Sisters néven a címben szereplő szerzők dalait is bemutatják az este folyamán. És aki mind ehhez a zenei aláfestést biztosítja, az a 6 tagú Don Lázi Swingtet zenekar lesz.

A koncerten olyan örökzöldeket hallhatunk majd, min a What a Wanderful World, Bouna Sera, Cheek to Cheek, In The Mood, Rum and Coca Cola, vagy a Just a Gigolo.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.500 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1.900 Ft, a program napján egységesen 3.200 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatók!)

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan ide kattintva válthatók.