Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Békeffi István - Stella Adorján: JANIKA

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13 programsorozat keretében december 7-én, pénteken 19.00 órától Békeffi István - Stella Adorján: JANIKA című vígjátéka 3 felvonásban, 2 szünettel az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.
8083004374.jpg
Budapest legismertebb primadonnáját férje csúnyán faképnél hagyta, mondván egy hónapra Amerikába utazik egy darabot megrendezni. Azóta 15 év telt el. A jelenlegi színigazgató a Janika c. produkció főszerepére szeretné felkérni a színésznőt, aki meglehetősen ódzkodik a 14 éves kisfiú szerepétől. Próbaképpen gyerekruhába bújik, amikor is váratlanul betoppan a hűtlen férj. Kihasználva az alkalmat az asszony meghagyja férjét abban a tudatban, hogy ő nem más, mint a saját fia és elhatározza, hogy visszaszerzi férjét. Humorban és fordulatokban gazdag vígjátékot láthat a közönség igazi sztárszereposztásban.
Főbb szerepekben Germán Lívia, Kurkó J. Kristóf, Tóth Judit, Benkő Péter - Jászai Mari-díjas, Mikó István - Jászai Mari-díjas, Xantus Barbara, Somfai Éva, Fehérvári Péter, Kereki Anna, Vass János Pál, rendező: Mikó István.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.600 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 2.000 Ft, a program napján egységesen 3.200 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatók!).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan ide kattintva válthatók.

Kapcsolódó dokumentum

Janika - AJAMK - 2018.12.07.

Kapcsolódó galéria

Janika (1 kép)