Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Majdnem valaki – Udvaros Dorottya zenés estje

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13 programsorozat keretében október 12-én, pénteken 19.00 órától Majdnem valaki címmel Udvaros Dorottya zenés estjére várjuk az érdeklődőket az angyalföldi József Attila Művelődési Központba.
1044622345.jpg
„Ezek a dalok nagyrészt 2015-ben születtek az énekes Udvaros Dorottya számára, úgyhogy a zeneszerző és a szövegíró (és a rendező) előre hallották az ő hangját. Egymás után jöttek a zenei és szöveg témák: hogy mi lenne, ha egy anya várná a fiát a Nyugati pályaudvaron; aztán egy történész elemezné a kora 21. századot. Másvalaki – egy nő – leostobázná a férfiakat, és tudná a receptet, mitől bolondulnak meg a nők; újabb valaki szerelmet vallana a Bizonytalanságnak; egy megint másik eldalolná tizenegynéhány sorban az egész életét; majd fel kéne mutatnia Shakespeare nagyon gyatra önazonosságának kórlapját, ráadásul azt is, hogyan sajátítja ki kegyetlenül egymást a nő meg a férfi; stb...” (Bereményi Géza)
Közreműködők: Hrutka Róbert – gitár, vokál, az album zeneszerzője, Markó Ádám – dobok, Dely Domonkos – ütőhangszerek, vokál, Fehérvári Attila – basszusgitár, Kalmus Felicián – cselló, Galambos Zoltán – billentyűs hangszerek

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.600 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 2.000 Ft, az előadás napján egységesen 3.200 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatók!).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan ide kattintva válthatók.