Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Lakóközösségi Napok a Gyermek téren

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A Retró és ma jegyében július 19-én, csütörtökön 15.00 és 19.00 óra között, délután, kora este folytatódik a nagy sikerű Lakóközösségi Napok programsorozat, amelynek soron következő helyszíne a Gyermek tér.
2446975041.jpg
A Lakóközösségi Napokon helytörténeti fotókkal idézzük fel, hogy milyen volt egykor a rendezvény helyszíne. A korhű sátorban rock&and roll „séró” és „mikrofonhaj” készül, illetve újra pörög a Rubik kocka és a Sicc könyv klasszikus fejtörői is előkerülnek. A sportolni vágyók focizhatnak (Adidas labda helyett fűzős bőrlabdával), kipróbálhatják a hullahopp-karikát és nyerhetnek a retró sporttotó kitöltésével.
A „Go Trabi Go” hangulatában beülhetnek a korszak legendás gépjárművébe és lángost is vehetnek lakókocsiból. Egészségügyi szűrés, tanácsadás is lesz, közben tablókon bemutatjuk, hogy ez anno hogyan is zajlott. A színpadon először „Egy kicsi mozgás mindenkinek kell...”, majd Zumbára mozoghatunk, utána részleteket hallhatunk a Made in Hungaria és a Hotel Menthol musicalekből. A tánctanulást és versenyt követi a „RetroBál”, amelynek közreműködője az Old Songs Duó.
A
rendezvény szervezésében és lebonyolításában közreműködik a XIII. kerületi Szociális Szolgáltató Központ, a Prevenciós Központ és a XIII. kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda.

A részvétel díjtalan!

További információ
Szalkai Lajos
+36-30/453-4264
szalkailajos@kult13.hu