Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Lakóközösségi Napok a Futár utcában

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Június 28-án, csütörtökön 15.00 és 19.00 óra között a "Lakóközösségi Napok - Retró és ma" programsorozat a Futár utcában várja a környéken élőket és a messzebbről érkezőket egy vidám, tartalmas nyári délutáni kikapcsolódásra.
6648306794.jpg
A Lakóközösségi Napokon helytörténeti fotókkal idézzük fel, hogy milyen volt egykor a rendezvény helyszíne. A korhű sátorban rock&and roll „séró” és „mikrofonhaj” készül, illetve újra pörög a Rubik kocka és a Sicc könyv klasszikus fejtörői is előkerülnek. A sportolni vágyók focizhatnak (Adidas labda helyett fűzős bőrlabdával!), kipróbálhatják a hullahopp-karikát és nyerhetnek a retro sporttotó kitöltésével. A „Go Trabi Go” hangulatában beülhetnek a korszak legendás gépjárművébe és lángost is vehetnek lakókocsiból. Egészségügyi szűrés, tanácsadás is lesz, közben tablókon bemutatjuk, hogy ez anno hogyan is zajlott. A színpadon ugrókötél bemutató és Zumba, majd részleteket hallhatunk a Made in Hungaria és a Hotel Menthol musicalekből Buch Tibor előadásában. A retro divatbemutatót tánctanulás és verseny követi, a záró „RetroBál” közreműködője pedig az Odeion együttes lesz.

A rendezvény szervezésében és lebonyolításában közreműködik a XIII. kerületi Szociális Szolgáltató Központ, a Prevenciós Központ és a XIII. kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda.

A részvétel díjtalan!

További információ
Szalkai Lajos
+36-30/453-4264
szalkailajos@kult13.hu