Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

"Fordulat, a változás kulcsa" - Pál Ferenc előadása

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13 programsorozat keretében május 18-án, pénteken 19.30 órától "Fordulat, a változás kulcsa" címmel Pál Ferenc előadása az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.
3427222031.jpg
Szorult helyzetünkben, rossz közérzetünkben sokszor vágyunk arra, hogy megváltozzanak körülményeink. A külső változás azonban gyakran elképzelhetetlen egy olyan fordulat nélkül, amely bennünk megy végbe. Ez nem azt jelenti, hogy a fejünkben születik valamiféle megoldás a problémánkra, hanem azt, hogy felülmúljuk a - bizonyos esetekben megoldhatatlannak tűnő -
problémát. Valamit hirtelen másképpen látunk, és ennek olyan hatása van, mintha megráztuk volna a kaleidoszkópot: az egész kép megváltozik. Izgalmas módon pedig ezt a belső átalakulást gyakran olyan külső változások követik, amelyek addig elképzelhetetlenek lettek volna.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.000 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1.600 Ft, az előadás napján egységesen 2.500 Ft. (XIII. Kerületi kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak!).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan itt válthatók.