Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Pályázati felhívás kiállításon való részvételre

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A XIII. Kerületi Önkormányzat a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 divíziója lebonyolításában pályázatot hirdet a kerületben élő és/vagy a kerületben műteremmel rendelkező képzőművészek és iparművészek számára, kiállításon való részvételre.
0904783765.jpg
A kiállítási időszak 2019. január és 2020. január között tart. A kiállításokat négy helyszínen rendezzük:
- Újlipótvárosi Klub-Galéria,
- RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ,
- Városház Galéria,
- Angyalföldi József Attila Művelődési Központ.
Ezen színtereinkre várjuk a kortárs, hivatásukat elsősorban életvitelszerűen művelő képző- és iparművészek jelentkezését, egyéni és csoportos kiállításokon való részvételre. A kiállításokat minden esetben művészet és/vagy múzeumpedagógiai foglalkozások kísérik. Kérjük, hogy a pályázatban erre vonatkozóan tegyen minden pályázó maga is ajánlást (tematika, módszertan, gyakorlat stb.).

Annak érdekében, hogy a pályázatok összehasonlíthatóak legyenek, minden pályázó legalább öt művének jó minőségű nyomtatott reprodukciójával, vagy kész katalógussal és részletes szakmai önéletrajzzal, valamint komplett kiállítási szinopszissal, időpont megjelöléssel pályázhat.

A pályázónak lakcímkártyája másolatával vagy műterem-bérleti szerződése másolatával igazolnia kell XIII. kerületi kötődését, mely a pályázat kötelező melléklete.

A pályázatokat, mely tartalmazza kötelező mellékleteket személyesen lehet leadni az Újlipótvárosi Klub-Galériában egyeztetés szerint, katalógus és/vagy CD/DVD formátumban, vagy e-mailben elküldhetőek az info@kult13.hu címre.

Pályázati időszak: 2018. április 9. és 2018. július 27. között.
A pályázatok leadási határideje: 2018. július 27. péntek 12.00 óra.


A nyertes pályázókat a kerületi Szociális-, Egészségügyi és Művelődési Bizottság döntéséről legkésőbb 2018. október hónap folyamán értesítjük.

Kérésre további felvilágosítással és a pályázati adatlapok kitöltésével áll rendelkezésre az Újlipótvárosi Klub-Galéria minden munkatársa és vezetője:
Roboz Beáta
+36-30/452-7011,
robozbeata@kult13.hu

A részletek ide kattintva elérhetőek.