Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Johnnie Mortimer - Brian Cooke: Pasik a pácban

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13-A13 Színház programsorozat keretében Magyarországi Ősbemutató február 23-án, pénteken 19.00 órától Johnnie Mortimer - Brian Cooke: Pasik a pácban zenés vígjátéka a GERGELY THEÁTER előadásában az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.
0761150775.jpg
Mildred és George 15 éves házassági évfordulójuk alkalmából egy röpke tengerparti nyaralásra készülnek, ám a minden tekintetben „kocka” férj vonakodik az utazástól. Ő inkább otthon maradna a könyveivel, meccset nézne, vagy például jókat enne. Kisvártatva megérkezik Mildred nővére Ethel, akiről kiderül, hogy csúnyán összeveszett férjével, a csélcsap Humphreyvel. A testvérek – egymást hergelve és felbátorítva - szövetségre lépnek a két lehetetlen alak – azaz férjeik – ellen: és ők utaznak el a tengerpartra, egy laza hétvégére. Az itthon hagyott „urakat” sem kell félteni: kihasználva a helyzetet, belevetik magukat a londoni éjszakába és két fiatal szépséggel, Jenniferrel és Shirleyvel térnek vissza a lakásba, egy görbe és buja este reményében. De az éjszaka nem várt fordulatokat-bonyodalmakat tartogat, s így a két pasi igen nagy pácba kerül.

MAGYARORSZÁGI ŐSBEMUTATÓ! Szereplők: CSOMOR CSILLA, R. KÁRPÁTI PÉTER, RÁTONYI HAJNI, BUCH TIBOR, HÁZI ANITA, NÉMEDI-VARGA TÍMEA, zeneszerző: SZOLNOKI PÉTER, rendező: GERGELY RÓBERT

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1.600 Ft, a program napján egységesen 2.500 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak!).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan itt válthatók.