Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Jacques Deval: Francia szobalány

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Január 19-én, pénteken 19.00 órától a PénteK13-A13 Színház programsorozat keretében Jacques Deval: Francia szobalány vígjátéka két részben a Turay Ida Színház előadásában az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.
6391502705.jpg
Elegáns amerikai család, jólét, előkelő társaság, ahol minden rendben van. Látszólag. Mert az üzleti élet kiszámíthatatlan és kegyetlen. Egyszer fent, másszor lent. De ha már lent vagy, nehéz újra visszakerülni. Hacsak nem segít valaki! Egy kedves, bűbájos, cserfes francia szobalány, aki talán nem is az, aminek látszik, viszont nagyon szerethető! Aki minden szavával, mozdulatával mosolyt csal az arcunkra, nevetést, jókedvet, reményt hoz az életünkbe, és önfeledt szórakozást ígér. Filmen eredetileg a Tolnay Klári játszotta szerepet, színpadon Xantus Barbara vitte sikerre. A darab különlegessége, hogy a művésznő most az édesanyát alakítja.

Főszereplők: Bódi Barbara, Xantus Barbara, Benkő Péter
Rendező: Szurdi Miklós

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.200 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1.800 Ft, a program napján egységesen 2.500 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak!).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan itt válthatók.