Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Kamarás Iván: Idegenek az éjszakában - Sinatra és kortársai

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13-Z13 programsorozat keretében december 15-én, pénteken 19.00 órától Kamarás Iván: Idegenek az éjszakában címmel Sinatra és kortársai örökzöld dalaival kapcsolódhat ki a publikum az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.
8092149981.jpg
Idegenek az éjszakában, azaz Strangers In The Night, Frank Sinatra legendás dala a koncert címadója, hiszen ezen az estén Sinatra és kortársainak legendás muzsikái csendülnek fel, Kamarás Iván és Nagy Ádám (Roy & Ádám) előadásában. Zenei időutazás, a nagysikerű színész és énekes Kamarás Ivánnal, tisztelegve Frank Sinatra és kortársai munkássága előtt. A 30-as, 40-es, 50-es évek ikonikus zenei világa, ahol a csodás dalok eredeti szépségükben hallhatóak, mint például a My Way, a New York, New York és természetesen a címadó, Stangers In The Night sem maradhat ki a sorból. A koncert további különlegessége, hogy a dalok között, és azokhoz kapcsolódva Kamarás Iván személyes emlékeit, élményeit is megosztja a nézőkkel.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1.600 Ft, a program napján egységesen: 2.500 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak!).

Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan itt válthatók.