XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.

KezdőlapUgrás a tartalomhozAlapértelmezett verzió

Ön jelenleg itt jár:
KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13 - A13 Színház programsorozat keretében december 8-án, pénteken 19.00 órától az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban Adventi Színház - Ken Ludwig: Hajszál híján Hollywood című, két felvonásos vígjátéka, a Veres1 Színház előadásában.
4762872359.jpg
Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha utazótársulatukkal már csak világvégi kisvárosokban léphetnek fel? Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha abból a társulatból már a saját lányuk is kilépett, és súgónak is csak egyikük teljesen süket édesanyját tudják alkalmazni? Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha botrányos módon tudódik ki a férfi hűtlensége? Mit tehet ez a színészházaspár, ha életük nagy lehetősége akkor sétál be, amikor éppen minden összeomlik? Mit tehetnek, ha véletlenül kis híján megölik a lányuk kérőjét? Mit tehet a kérő, ha mindenki azt hiszi nem ő a kérő? És mit tehet a néző, ha mindezt a zűrzavart, a félreértéseket és komikus helyzeteket két felvonásban meg kell néznie? Semmit. Azon kívül, hogy annyit nevet amennyit csak bír.

Főszereplők Esztergályos Cecília, Mészáros Árpád Zsolt, Petridisz Hrisztosz, Zorgel Enikő, Vastag Tamás és Pál Tamás.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 2.000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1.600 Ft, a program napján egységesen 2.500 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak! Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan itt válthatók.).