Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Csongor és Tünde

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A PénteK13-A13 Színház programsorozat keretében november 17-én, pénteken 19.00 órától a GlobART Társulat előadásában Vörösmarty Mihály műve alapján két felvonásos előadás az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.
1641329947.jpg
Vörösmarty klasszikus művében nem csupán a történet, hanem a tündérekkel, zűrzavaros lelki állapotokkal, varázslással teletűzdelt mesevilága ragadja magával a nézőt. Ennek a csodavilágnak a megteremtéséhez a sok színes jelmez, díszlet, tánc és a kreatív színészi játék együttes erővel járul hozzá és segít az író különleges költői nyelvének megértésében, a néhol humoros, máskor mélyen elgondolkodtató élethelyzetek értelmezésében. A befogadást a zenei betétek és dalok is segítik, Pivarnyik Anikó, a társulat írója dalszövegeiben. Somogyi Anna társulatvezető-rendező különböző művészeti területeket harmonikusan ötvöző rendezésében a színdarab legfontosabb kérdései köszönnek vissza a boldogságról, szerelemről, az élet értelméről.

Belépődíj elővételben felnőtteknek 1.800 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1.500 Ft, a program napján egységesen 2.200 Ft (XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak! Jegyek a helyszínen vagy elektronikusan itt válthatók.).

Kapcsolódó galéria

Csongor és Tünde (1 kép)