Kezdőlap KultúraHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Lakóközösségi Napok a József Attila téren

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
Szeptember 14-én, csütörtökön 15.00 és 19.00 óra között az idei esztendő záró Lakóközösségi Napjára az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ előtti parkban kerül sor, ahová várjuk a környéken lakókat egy kis késő nyári, kora őszi kikapcsolódásra.
9920053601.jpg
Társasjátékok, sakkozás, játékvasút, bábkészítés, rajzverseny, kutyajátszótér nyújtanak kicsiknek, nagyoknak és felnőtteknek kellemes perceket. A gyerekek kedvence, az óriáscsúszda és a cash box sem maradnak el. Ingyen igénybe vehető a vérnyomás- és vércukorszint mérés, a védőnői tanácsadás, a Callanetics és Pilates torna kipróbálása. Aki igényli, az erő- és állapotszint felmérésen is részt vehet, a bűnmegelőzési programot pedig kiegészíti a felelős ebtartás szabályainak megismertetése és a kerékpár-regisztráció. A színpadon bábműsor, könnyűzene, gitár és harmonika muzsika, zumba, néptánc és táncház várja a látogatókat. A sportjátékok közül a tollaslabda és a bocsa kínál szórakozást az érdeklődőknek és lesznek „talléros játékok” beváltható ajándékokkal.

Ha valaki az év minden Lakóközösségi Napján részt vett és ezt a programfüzet pecsétjeivel is igazolja, az sorsolás útján értékes nyereményhez jut!

A rendezvény szervezésében és lebonyolításában közreműködik a XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ, a Prevenciós Központ és a XIII. Kerületi Önkormányzat Egyesített Óvoda.

A részvétel díjtalan!

További információ
Szalkai Lajos
+36-30/453-4264
szalkailajos@kult13.hu