Kezdőlap KözterületHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

Nyári út- és járdafelújítások a kerületben - Elkészült a Radnóti Miklós utca felújítása

Ez a cikk archív, így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek.
A Radnóti Miklós utcában, a Visegrádi utca és a Kresz Géza utca közötti szakaszon a tegnapi nappal befejeződtek az útpálya, a parkolósávok, valamint a járdaszakasz munkálatai, így biztosítva az iskolakezdésre a zavartalan forgalmi viszonyokat.
4693348455.jpg
A Radnóti Miklós utcában, a Visegrádi utca és a Kresz Géza utca közötti szakaszon a tegnapi nappal befejeződtek az útpálya, a parkolósávok, valamint a járdaszakasz munkálatai, így biztosítva az iskolakezdésre a zavartalan forgalmi viszonyokat.

Megújult a teljes útpálya, az út mindkét oldalához tartozó járdaszakasz, a kereszteződés kiemelése, majd visszafestettük az útburkolati jeleket is.

A munkálatokkal kapcsolatban egyeztettünk az ott lévő Gárdonyi Géza Általános Iskolával, így az iskola bejárata előtt kialakítottunk egy fogadóteret, ahol a szülők várakozni tudnak a gyermekeikre. Az új kialakítás biztonságosabb és kényelmesebb várakozást tesz lehetővé a szülőknek.

A hét folyamán munkatársaink visszahelyezik a pollereket, a kerékpártámaszokat és a hulladékgyűjtő edényeket is.

Reméljük, az újdonságok kellemesebbé tették az esős iskolakezdést.

A nyár folyamán kerületünkben több út- és járdafelújítási munkálatunk valósult meg.

A Katona József utca felújítása (a Tátra utca – Hegedűs Gyula utca közötti szakaszon) két ütemben zajlott a nyár folyamán. Az első szakaszon (Hegedűs Gyula utca – Pannónia utca között) június 17-én fejeztük be a munkavégzést, a második szakaszon (Pannónia utca – Tátra utca között) pedig augusztus 7-én.

Júniusban a Visegrádi utcai járda felújítása készült el a keleti oldalon (Csanády utca és a Visegrádi utca 29. szám közötti szakaszon).

Júliusban a Hegedűs Gyula utca keleti oldalán a Gyöngyház utca és Csanády utca közötti szakaszán, valamint a Botond utca északi oldalán, a Kassák Lajos utca és az Angyalföldi út közötti területén végeztük el a járda felújítási munkálatait, a Tatai út Tatai út 88. szám és a Futár utca közötti szakaszán pedig a járda felújítása mellett a parkolót is megújítottuk. Ezek mellett elkészült a Petneházy utca (Hajdú utca - Üteg utca között) parkoló felújítása is.

Augusztusban a Karikás Frigyes utcában a sportpálya és az iskola előtti területen, a Radnóti Miklós utca Hegedűs Gyula és a Visegrádi utca közötti szakaszon mindkét oldalon, valamint a Gidófalvy Lajos utca 25-35. számok közötti, illetve a vele szemben lévő, a Prevenciós Központ mögötti szakaszon lévő járdaszakaszok felújítását végeztük el.