Kezdőlap KözterületHírek
Kedvelje oldalunkat a Facebookon! RSS Hírcsatorna Akadálymentes verzió

Hírek

XIII. kerületi kutyafuttatók, kutyaillemhelyek és ebürülék-gyűjtőedények takarítása, fertőtlenítése

A XIII. kerületi kutyás infrastruktúra (kutyafuttatók, kutya-illemhelyek, ebürülék-gyűjtőedények) üzemeltetésének legfontosabb higiénés feladata a területek és az eszközök takarítása és fertőtlenítése, hiszen bár az ebtartók kötelessége a házi kedvencük után rendet hagyni a közterületeken - ezt döntő többségük meg is teszi -, de sajnos néhány felelőtlenebb gazdi nem minden esetben végzi el, de alapvetően is szükséges a kutyák által intenzíven használt területek nagytakarítása és fertőtlenítése.
6746666186.png
A kutyafuttatókat, az azokban elhelyezett agility eszközöket és a határoló kerítéseket szeptember 21. és október 2. között takarítjuk és fertőtlenítjük, Greenbiotic vegyszer koncentrátummal, magasnyomású mosóberendezés használatával.

A kutyaillemhelyekben munkatársaink kiássák az elhasználódott homokot és kiveszik a geotextilt. Ezután zúzottkő ágyazatot fektetnek, amelyre új geotextil réteg, majd 30 centiméter homok kerül. Ezeket a munkákat október-november hónapban tervezzük elvégezni.

A XIII. kerületi ebürülék-gyűjtőedények száma 360 db, amelyek fertőtlenítőszeres mosása szintén az október-november hónapokban történik meg.